Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Pusić: Mislim da nije izgledno da će se Sanader vratiti

- U sljedećem petogodišnjem mandatu vanjska politika imat će ključan utjecaj na unutrašnju situaciju u Hrvatskoj, koja će imati priliku prerasti u jednu od značajnih i utjecajnijih članica Europske unije - izjavila je Pusić u Varaždinu.

Komentari 11

RE
respeckt51
22:09 17.12.2009.

pusicka je izjavila da Hypo afera moze destabilizirati zemlju. Ne pusicko, ti pokusavas destabilizirati zemlju sa svojim suludim srboidejama, te sa tvojm \"vrstom\" ugurati Hrvatsku u jugosfheru ili srbosfheru. Mars, muljatorico jedna, kako kaze kosorova, pardon Vlaisavljevicka.

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:59 18.12.2009.

Vesna \"Flundra\" Pusić se pravi blesava ili namjerno laže: reći da će Hrvatska ikad biti nekakv čimbenik u EU politici je idiotizam. Članice Unije u njoj imaju onoliko utjecaja kolika je njihova gospodarska i vojna snaga i njihov ugled, a a Hrvatska nema ništa od toga. Pa mi se ne znamo nositi sa jednom posranom malom Slovenijom i njihovim ucjenama, a ne da ćemo rješavati i probleme Unije ili svjetska pitanja. Ili je zbilja luda ili se pravi.

VL
Avatar sardi
sardi
22:15 17.12.2009.

hrvatski gradani ne trebaju DOTEPENCE u hrvatskoj .doci ce jednom i nas dan pa cete svi ljepo vratiti HR:domovnice(BiH gradani).vi nikad niste bili hrvati i nikad necete biti sjetite se samo kada je bio rat ako ste mogli u EU sa HR.putovnicom.(bez vize) ako ste zivjeli u BiH.to vam je dokaz da niste HRVATI .vi ste paraziti .

VL
OB
-obrisani-
22:15 17.12.2009.

Bila simpaticna dok nisi usla u igre.Tvrditi da ce Hrvatska imati uticaja na kreiranje EU-politike je optimisticna verzija.Imace toliko uticaja koliko je sama jaka!!!Cercir je bio hrabar pa je obecao svom narodu krv,jad i bedu.Sve preko toga je laz.Hrvatski narod treba sok terapiju,da se trgne i sopstvenim rukama uzme svoju sudbinu u svoje ruke.Hrvatima najmanje treba lazno samoljublje,jer ce ih upravo to odvuci na dole umesto gore.Ja sam Srbin!!!

VL
OB
-obrisani-
22:16 17.12.2009.

Vesna, ma što tko mislio o tebi, ti si izuzetno pametna žena. Ali ako se Sanader vrati u Sabor, pa valjda je jasno da počasni predsjednik stranke ne može biti ništa manje od Predsjednika Sabora jer je sve drugo svojevrsno političko poniženje za samu stranku. To je osnovni problem. I sad je jasno zašto je muštra instalirala Bebića a ne Šeksa na to mjesto, jer je već planirao uteći za vrijeme dok je vodio kampanju za parlamentarne izbore. Bebić će mu se maknuti bez problema, a Šeks to ne bi učinio nikada. Ako sam u pravu, i ako je Drivi stvarno dogorilo do nokata, eto nama njega natrag s konkretnom političkom moći i imunitetom........

VL
OB
-obrisani-
22:16 17.12.2009.

Meni je izgledniji Remetinec nego Sabor.

VL
IZ
izbrisan
07:05 18.12.2009.

Sad postaje sve jasnije zasto EU ima tolike probleme.Nema jake Hrvatske,koja ce biti jak cimbenik u kreiranju EU politike.Samo sto sadasnjih 27 nije toga jos svjesno. Hoce li progledati poslije 27.prosinca?

VL
MS
mudako saka
10:45 18.12.2009.

da nema teksta ispod slike čovjek bi pomislio da je u tijeku ritual nekakve sekte,svi u crnom i s narančastim šalovima oko vrata.

VL
MO
momak23
11:13 18.12.2009.

Vesna Pusić * Anacionalka. * Šoroševka. * Feministica. * Promicateljica \"homoseksualnih brakova\", koja \"spolnu orijentaciju\" stavlja na istu razinu s vjerskom pripadnošću. * Teoretičarka jugo-komunizma, režimska intelektualka u Yu. Pod očevim nadzorom piše disertaciju o \"Ulozi kolektivnog odlučivanja u realizacijiizaciji radničkih interesa\", jednu od apologija lažnog titovskog samoupravljanja. * U Hrvatski Državni Sabor ušla, partijskom alkemijom, s manje od 4 % glasova, na listi marginalne stranke jugoidnih apatrida, HNS. * Zagovornica \"građanske države\", u kojoj nema većinske nacije, ali ima nacionalnih manjina. * Fanatična zastupnica teza o \"ravnovjesju krivnje\" te o \"hrvatskoj agresiji na BiH\" (premda je riječ o istom teritoriju i narodu, te sporazumu o vojnoj pomoći). Sustavno vrijeđa hrvatske ratnike. * Cinična promicateljica ljudožderskih liberal-kapitalizma. * Suradnica anglo-saskih službi, koje je pripremaju za preuzimanje vlasti u RH (zajedno s Bancem, Puhovskim, Goldsteinima… ); izvršiteljica američkih naloga za destruiranje hrvatske države i porobljavanje hrvatske nacije. Američka joj je diploma uz protekciju, mimo zakona, nostrificirana po munjevitom postupku. * Autorica predizbornih laži poput one o \"otvaranju 200 tisuća radnih mjesta\". * Desna ruka svojega stranačkog druga, Stjepana Mesića, tragikomičnog predsjednika izdaje i grobara hrvatske države.

VL
RE
respeckt51
15:26 18.12.2009.

Pusicko, nisi dostojna vrsta da budes PREDSJEDNIK HRVATSKE.

VL
ST
stipe11
19:27 18.12.2009.

Sanader je izdao stavove izvornog HDZ-a i odrekao se predsjednika Tuđmana što je dovelo do rasula HDZ-a iz kojega su izišla tri predsjednička kandidata - Hebrang, Vidošević i Primorac. Ta sva tri kandidata pozivaju se na haškog krivokletnika Mesića, što ne može biti politika HDZ-a. Oni imaju blagoslov Mesića, a ja Crkve, rekao je Tuđman. Da LIJEPA ostane NAŠA! MIROSLAV TUĐMAN HRVATSKI PREDSJEDNIK

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.