Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političko pitanje

Pušenje 'marice' prestaje biti zločin: Na prodaji se vrti ogroman novac

02.09.2023.
u 15:24

U 2024. zarada od legalne marihuane, prema procjenama, iznosit će 50 milijardi dolara pa ne čudi što sve više država želi imati kontrolu nad tim ilegalnim tržištem

Ključne riječi

Komentara 17

XM
Xman
16:04 02.09.2023.

Legalizirati,prodaju nemoguce zaustaviti ,mnoge zemlje su legalizirale i prouciti njihova iskustva bi bilo dobro.

JO
JOZO
12:23 03.09.2023.

Marihuana se koristi kao lijek već tisućama godina. Navodno izaziva manju ovisnost od duhana. Ja je nisam probao ali vidio sam ljude koji ju konzumiraju. Mirni su , staloženi i nasmijani. Da ju legaliziraju ja bih ju umjereno konzumirao da skinem bolove koje imam rađe nego tablete.

SL
slavenZadravec
19:45 02.09.2023.

Osnovni kriterij bi trebao biti - ako konzumiranjem / upotrebom nečega ne štetimo (i ne ugrožavamo) drugima tada to ne treba zabranjivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije