Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

Sumnjam u namještanje, prijevaru birača i mandatara koji je pronađen u nekoliko sati

Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
24.12.2015.
u 10:50

Komentirajući odluku da nestranačka osoba Tihomir Orešković bude novi hrvatski premijer, Pupovac je rekao kako „sumnja u namještanje, prijevaru birača i mandatara koji je pronađen u nekoliko sati, koji loše govori hrvatski i čita hrvatski i ne poznaje svoju zemlju“

– Nije bilo nesretnijeg, spornijeg, brzopletijeg i neuspješnijeg početka za jednu većinu, odnosno vladu, od ovog – rekao je za beogradsku televiziju B92 potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Komentirajući odluku da nestranačka osoba Tihomir Orešković bude novi hrvatski premijer, Pupovac je rekao kako „sumnja u namještanje, prijevaru birača i mandatara koji je pronađen u nekoliko sati, koji loše govori hrvatski i čita hrvatski i ne poznaje svoju zemlju“.

U novom sazivu Sabora SDSS, koji je podržavao koaliciju Hrvatska raste, imat će dva saborska zastupnika, Milorada Pupovca i Milu Horvata. Treći izabrani zastupnik SDSS-a Mirko Raškovića nakon svih događanja, koja su uslijedila nakon izbora, bit će neovisan. 

>> 'Povjeravam mandat za sastavljanje vlade Tihomiru Oreškoviću, konstituirajuća sjednica Sabora 28.12.' 

>> Karamarko i Petrov nakon konzultacija s predsjednicom: Imamo 78 potpisa!

Komentara 124

TO
tojčić
10:59 24.12.2015.

sve vam smeta šta miriše na hrvatstvo.

TO
tojčić
11:00 24.12.2015.

vama nebi nitko odgovarao ako se izjašnjava hrvatom i to je vaš problem.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:02 24.12.2015.

SDSS će u novom sazivu imati jednog, a ne dva zastupnika. Rašković je istupio, a Pupovac ide u zatvor zbog prijetnji likvidacijom Raškoviću. Vi niš ne kužite. To što je Uskok rekao da nije bilo pokušaja trgovanja mandatima ne završava priču oko prijetnji odsijecanjem glave, tu istragu će dovršiti kriminalistička policija i DORH, i to nakon što odleti Ostojić. Dakle, Milorade, brojiš zadnje tjedne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije