Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANOVA PRIČA

Mnogo mojih kolega glazbenika opremu nabavlja preko njuškala

Njuškalo
Foto: Njuškalo
1/4
18.06.2018.
u 08:57

U mojem životu najbitnija je glazba, a pretraživanje oglasa na njuškalu jedan je od mojih jutarnjih rituala jer tamo nalazim sve što mi je u studiju potrebno za stvaranje.

Kad bolje razmislim, sigurno sam pola studija opremio preko Njuškala. Baš sam se pokušao prisjetiti kada je započela moja priča s Njuškalom. Ima tome sigurno više od deset godina, 2007. mislim. Ne sjećam se točno o kojem je komadu opreme bila riječ, ali znam da sam predmet odmah prodao i s novcem od prodaje kupio drugi, nešto što mi je u tom trenutku baš trebalo.

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Evo, više od deset godina kasnije to i dalje tako funkcionira. Nađem nešto, neku ludu stvar koju nigdje ne možeš naći jer je rijetkost, kupim, koristim, prodam dalje… i tako ukrug. Kroz godine tu je bilo svega, od rijetkih orgulja koje imaju baš poseban zvuk do najobičnijih kablova. Da, jako volim kablove.

I nisam jedini. Mnogo mojih kolega glazbenika opremu nabavlja preko Njuškala. Neke freakove sam znao otprije iz glazbenih krugova, a neke sam upoznao preko oglasa. Posebna je to zajednica. Čujemo se, dogovaramo, ali sve uvijek ide preko Njuške. Da, jako ga volim(o). Baš, baš!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije