Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pulski gradonačelnik Boris Miletić čistio ulice

Boris Miletić
Foto: Arhiva VL
1/8
21.12.2009.
u 19:08

Štrajkaši su poručili da ni njima ne bi bio problem odnositi smeće "za 17 tisuća kuna".

PULA - Na djelu je solidarnost Istre. Danas nam pomažu komunalci iz Labina, sutra će Porečani i Vodnjanci, a Pula će znati uzvratiti, rekao je Miletić nakon što je s direktorima svih gradskih poduzeća i dvojicom gradskih pročelnika u smetlarski kamion ukrcao nekoliko stotina kilograma smeća.

Cilj im je do vrha napuniti kamion labinskog komunalnog poduzeća "1. maj".

Osvrnuvši se na aktualni štrajk komunalaca, Miletić je rekao kako je bilo neodgovorno sa štrajkom krenuti u danima kad je u Puli palo najviše snijega u zadnjih 40 godina. - Štrajk je trebalo barem odgoditi.

Grad je ispoštovao sve odredbe kolektivnog ugovora, pa je u pitanju i njegova legalnost, no to će ocijeniti stručnjaci, rekao je Miletić.

Okupilo se i nekoliko djelatnika pulskog komunalnog poduzeća. Predvodio ih je predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić, koji je vozače kamiona prozvao zbog nesolidarnosti. - Sram vas bilo, radnička klaso!

Kako ćete djecu pogledati u oči, vikao je. Štrajkaši su poručili da ni njima ne bi bio problem odnositi smeće "za 17 tisuća kuna".

Komentara 15

SM
smjeskoh
19:44 21.12.2009.

Smiješne li ekipe.Neka se tim poslom bave barem godinu dana bez povećanje plaća i sa ukinutom božićnicom, pa da ih onda vidimo.

OB
-obrisani-
19:52 21.12.2009.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić večeras kreće u čišćenje grada ! Vrhunac boljsevicke demagogije ! A sto i ocekivati od balavog pomalo tupavog SDP-ovca ? No mozda ce mu ciscenje snijega bolje ici nego gradonacelnikovanje !

OB
-obrisani-
08:01 22.12.2009.

IDS - prodali ste Istru i još se dićite s tim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije