Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE PRIZNAO

Puljkov suradnik Baričić se povlači iz politike nakon seks skandala kojeg je otkrio Večernji list

Split: Vijećnici Gradskog vijeća Grada Splita
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
13.06.2022.
u 11:33

Podsjetimo, Baričić se nalazi na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore, a ta je lista već predana DIP-u. Stoga Baričić formalno treba biti na listi do rezultata izbora, a ako osvoji mandat neće ga konzumirati.

Luka Baričić, bivši splitski gradski vijećnik i član Predsjedništva stranke Centar danas će na presici zakazanoj točno u podne objaviti da napušta politiku.

Riječ je o aferi koju je u nedjelju objavio Večernji list, a iz koje proizlazi da je Baričić slao eksplicitne fotografije i videa djevojci iz Srbije, a da bi je potom tražio da s njenom maloljetnom sestrom on i bivši splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević ostvare spolni odnos. Više o tome pročitajte OVDJE.

Baričić je jučer kazao da priznaje autentičnost prepiske koju smo objavili i da se zbog iste srami, ali da će obavijestiti policiju i DORH o svemu jer smatra da je upao u klopku koju su mu servirali politički oponenti uoči lokalnih izbora koji se u Splitu održavaju 26. lipnja. Jedan od najbližih Puljkovih suradnika smatra kako se zapravo dopisivao s lažnim profilima, ali da ga to ne eskulpira od političke i moralne odgovornosti.

Podsjetimo, Baričić se nalazi na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore, a ta je lista već predana DIP-u. Stoga Baričić formalno treba biti na listi do rezultata izbora, a ako osvoji mandat neće ga konzumirati.

Komentara 5

KO
koraknaprijed
11:50 13.06.2022.

A Puljak? Što je sa njegovim povlačenjem sa izbora? Što je napravio dobrog u prvom pokušaju?

LJ
Ljudeman
11:47 13.06.2022.

Nije bitno je li upao u klopku ili nije. Bitno je da se upecao i time sebe prokazao

ZI
zinegoid
12:00 13.06.2022.

upao u klopku, zanimljivo obješnjenje. prik da u tebi ne ćući nešto ne bi ti upao u klopku. imaš se čega sramiti. doduše mnogo je takvih ali se uspješno kriju i skupo plaćaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije