Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obojica su pritvorena

Puljašić Dragičeviću: Riješit ćemo, neće taj smrad nju zaj...

15.07.2023.
u 08:51

Darko Puljašić, dugogodišnji HDZ-ov gradonačelnik Požege, i sudac Predrag Dragičević pritvoreni su zbog mita, a u probleme ih je uvalio sadržaj Puljašićeva mobitela

Komentara 14

CR
crocro
10:14 15.07.2023.

uhljebiunekretninskibiznis, netočno, nitko ne može uzurpirati vlast ako je legalno izabran voljom naroda na regularnim izborima. Potpuno je normalno i legitimno da manjini smeta većina koja upravlja državom i da je toj manjini cilj svrgnuti s vlasti većinu na izborima. Zato je imbecilno govoriti kako većinom izabrana vlast uzurpira vlast ili se ne da s vlasti a oporba tj. manjina to želi. Imbecilno je kriviti vladajuće koje je narod na izborima izabrao a ne kriviti sam narod koji ih je većinom birao. Zato prijatelju, pitaj narod a ne vladajuću garnituru. Moraš čekati slijedeće regularne izbore pa vidjeti koga će narod u većini zaokružiti. Ako kojim slučajem narod opet zaokruži u većini one koje i sada vladaju, onda opet moraš pitati narod zašto je to učinio suprotno vašoj volji. A ne tvrditi kako je netko uzurpiraoi vlast i ne da se s vlasti kako bi ste vi to željeli. Vi ste sada manjina i to ne znači da ćete nakon izbora biti većina. Ali zato čekajte izbore i vidite što će većina naroda odlučiti.

AM
Ambar
15:48 15.07.2023.

A što znači stranka... naš čovjek je jednostavno nepovjerljiv i pohlepan, to vidimo na svakom koraku. Susjed te ne voli ako si radišan, ako si neradišan, uspješan iki neuspješan, poduzetan ili ne poduzetan, MAJSTORI TI NAPRAVE POSAO i misle da ti uslugu rade a za njima imaš poravaka i troška koliko hoćeš.....I takvi kritiziraju i stranku i mnogo toga... Nema stranka veze sa ljudskošću, to smo mi Hrvati...nadam se je to komunizam i neimaština i okolina iskvarila našu naciju... Čast izuzecima!!

OB
obican
14:01 15.07.2023.

Zasto su pritvoreni?? Sve rade na nacin kako su domoljubi zacrtali. Otkaz sucu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije