Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi intervju nakon izbora

Puljak želi za Split potpunu vlast, tražit će ovlasti županije. Za Večernji otkriva: To koči razvoj Splita!

11.07.2022.
u 16:01

Ivica Puljak ponovnim izborom za splitskog gradonačelnika postao je prvi koji je izabran dva puta, makar ti izbori bili prijevremeni. Riskirao je kada je dao ostavku, međutim upravo održani izbori su se za njega i stranku Centar itekako isplatili. Potvrdio je legitimitet birača, riješio se sve neugodnijih partnera i ostvario vrlo komotnu većinu u Gradskom vijeću. Razgovarali smo dan nakon pobjede.

Ključne riječi

Komentara 34

BA
barbalovre
16:06 11.07.2022.

Ovo je najveća sramota za split od njegova postanka. Puljak i njegov bitanga izbor su orjunaških medija, teror nad hrvatskim stanovnicima Splita

DU
Deleted user
16:05 11.07.2022.

Hahahah. Naivcina.

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
16:10 11.07.2022.

Ako Aleksandru i seku ne imenuje na pročelnika mjesta treba odmah dati ostavku i ponovo na izbore! Krenulo ga je, pobjeđuje, pa zašto ne ponoviti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?