Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Puljak
Povratak na članak

'Surađivat ćemo s Petrovim i Kovačićem, ne i sa Živim zidom'

Riječ je o procesu koji predstavlja veliki izazov, obavezu i odgovornost, a koji su članovi Inicijative, zajedno s partnerima iz cijele Hrvatske, spremni preuzeti i pokušati utjecati na budućnost ove zemlje, rekla je Puljak

Komentari 31

KO
korlat
12:14 10.02.2015.

Organizirajte se vi ste nada, jedino vi nezavisni možete srušiti državnu mafiju u liku SDP-HDZ imate moj glas.

VL
HR
hromcan
12:26 10.02.2015.

Da se bavim politikom ni ja nebi zelio suradjivati sa zivim zidom jer oni zagovaraju ANARHIJU jer ako s napravio dug onda ga i plati jer ja svoje dugove kao i velika vecina Hrvata redovno placam jerto je prirodno.

VL
HR
hromcan
12:26 10.02.2015.

Da se bavim politikom ni ja nebi zelio suradjivati sa zivim zidom jer oni zagovaraju ANARHIJU jer ako s napravio dug onda ga i plati jer ja svoje dugove kao i velika vecina Hrvata redovno placam jerto je prirodno.

VL
RT
Rollo.Tomasi
12:11 10.02.2015.

Gle čuda da s Vilborom&co nitko ne želi surađivati! Pitam se zašto...

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
14:18 10.02.2015.

Podrška Inicijativi „Za pametne ljude i pametan grad“. Ovoj državi je potrebna 3. opcija koju bi činili iskusni i stručni ljudi, a koji bi imali snagu promijeniti ovakvo stanje u državi, svi koji su sada trenutno na političkoj sceni dokazali su da to nisu u stanju

VL
Avatar StudentZG
StudentZG
13:38 10.02.2015.

Jedino mladi i nezavisni političari mogu Hrvatsku i njeno društvo izvesti iz letargije. Cirkulacija HDZ-a i SDP-a su put u propast. Zato onaj koji je zaista za promjene, na idućim parlamentarnim izborima neće dati glas novim-starim lopovima iz HDZ-a niti zadržati nesposobne i izgubljene kukurikavce.

VL
KA
kajinx
13:34 10.02.2015.

To je jedini način da se otrgnemo iz ralja antihrvata. Ispravak: Ime mu je Veлibor.

VL
KA
kafka
15:10 10.02.2015.

Žele okupiti stručne i poštene ljude - upravo one koji nisu po volji partijama u Hrvatskoj. . . . . . . . . . . . . . . . . . Da li ste vidjeli što se događaađa kada stručan i pošten pokuša u politiku?

VL
OJ
Ovo je Hrvatska
19:42 24.02.2015.

MOST i Petrov imali su moj glas, ali su ga definitivno za sva vremena izgubili, zbog koalicije sa ljevičarima i agnosticima, atestima... koji podržavaju gay parade! Kada bi došli na vlast vrlo brzo bi se i od njih razapinjali branitelji,, napadala katolička crkva. Opet bi bila potraga za ustaškim zmijama. Trošio bi se novac na gay parade… Što Puljkovi (podržavatelji gay parade) misle o "Jovanović - Štulhofer" zdravstvenom odgoju? Na kojoj platformi to može funkcionirati, ako su ovi iz MOST-a, vjernici kao što se predstavljaju? Ovaj Petrov je skoro pa postao fratar (bio u sjemeništu). Tko zna s kim će još koalirati? Vjerojatno će tu biti i Nacionalni forum nosioca Titove štafete, i predsjednika omladine Nikice Gabrića (gle čuda i on je iz Metkovića). Netko se mora "prodati" da bi zajednički bili na vlasti? Zlo mi je od ovog mix-a da bi se došlo na vlast. Živi Zid ih je već u startu otkačio, a ne oni njega. Kamo sreće da je drugačije, ali ništa od ovih. Nije valjda da smo toliko politički nezreli kao narod da i ovo može proći.

VL
RZ
Rocky.Zg
13:31 10.02.2015.

Ovo izgleda predobro da bi bilo istina. Upoznat sam s njihovim radom i razmišljanjem( a gade mi se sdp-hdz ) , pa moj glas već imaju.

VL
Avatar comparator
comparator
14:22 10.02.2015.

Bilo bi sve pet osim sitnice koja me bode . Navodi se kao "treba društvu vratiti odgovornost i kulturu dijaloga " Zanima me kad je i u koje vrijeme toga bilo. Mislim da u tom slučaju to nisu nikakve nove snage nego recidivisti neke od lijevih opcija koje su vladale u doba socijalizma. Ono što primječujem kako lijevica pokušava ponovo prevariti biraće stvarajući neke čudne inicijative koje su samo prividno protiv aktualne vlasti.Nemam ništa protiv novoga ali protiv lažova imam.

VL
Avatar etnaanbama
etnaanbama
14:10 10.02.2015.

I sa crnim vragom, sve za vlast.

VL
MI
miso
17:41 10.02.2015.

Znači - razdvajaju već prvom rečenicom. Ljudi, snage treba skupljati a ne ovako razbacivati. Javio bih im se ali s ovakvim stavom, to ne. Živi zid je pokazao snagu i ova gospođa kao da je ubačena da to razara. ... Nema ovo društvo šansu. Sramotno, ma kako možemo s ovakvim stavovima i razaranjem naprijed. Žalosno!

VL
LU
lunar777
13:34 10.02.2015.

MOST i Petrov imaju moj glas.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
13:42 10.02.2015.

Tko je Iniciti a ?! To su Ti dervezanti devedesetih koje treba pohapsiti i dati I'm Altumatum da ne stanu iz Hrvatske jer je rat zavrsen .Ukoliko nece po slusati dat cemo Glavasu da rijesi taj problem sa Inicijativom.

VL
DU
Deleted user
13:49 10.02.2015.

Samo se pitam kada ce bivsi komunisti koji su sad u HDZu proglasiti ove mlade ljude udbasima, crvenima i mrziteljima Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.