Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI KRUG IZBORA

Puljak se 'požalila' na supruga, Mihanović odgovorio videom: 'Ponudio sam se da napravim to umjesto njega'

Facebook
20.05.2021.
u 23:42

- Gospođa Puljak je objavila da njen suprug, gospodin Ivica Puljak, moj protukandidat, nije stigao rezati njenu živicu, pa evo ja sam se ponudio da bih ja to napravio umjesto njega - poručio je Mihanović

Kažu naslovi u novinama danas kako je Ivica moj projekt. Jadan ti je taj moj projekt kad ga ne mogu natjerat ni da posječe lovor višnju - poručila je jutros Marijana Puljak, saborska zastupnica i supruga Ivice Puljka, kandidata za gradonačelnika Splita. Ubrzo je na tu izjavu reagirao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Vice Mihanović, koji se s njezinim suprugom bori u drugom krugu. 

- Gospođa Puljak je objavila da njen suprug, gospodin Ivica Puljak, moj protukandidat, nije stigao rezati njenu živicu, pa evo ja sam se ponudio da bih ja to napravio umjesto njega, ali evo nije mi se još javila. Ja bih sada pokazao kako ja to radim u sebe doma, možda me gospođa Puljak pozove da pomognem - poručio je Mihanović u video.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
Hrabraja
07:23 21.05.2021.

Neki ljudi jednostavno nisu talentirani za ništa, gdje ih samo Plenković pronalazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije