Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid je u tijeku

Dvije osobe ozlijeđene prilikom eksplozije u stanu u Puli

Zagreb: Vatrogasci intervenirali u Teslinoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.09.2023.
u 17:14

Eksplozija dogodila u stanu na drugom katu zgrade, a ozlijeđene su dvije osobe i to jedna žena srednjih godina te maloljetnik odnosno 15-godišnje dijete.

Dvije su osobe ozlijeđene u nedjelju oko 15 sati prilikom eksplozije u stanu, u četvrti Sisplac te su prevezene u pulsku Opću bolnicu, izvijestila je istarska policija dodavši kako uzrok eksplozije još uvijek nije poznat.

Neslužbeno se doznaje kako je isključena mogućnost da je došlo do eksplozije plina jer se ni u stanu, a niti u zgradi čiji su hodnici puni dima, ne osjeća miris plina.

"Ono što u ovom trenutku možemo izvijestiti je da se eksplozija dogodila u stanu na drugom katu zgrade, da su u eksploziji ozlijeđene dvije osobe i to jedna žena srednjih godina te maloljetnik odnosno 15-godišnje dijete. Očevid je u tijeku kako bi se utvrdio točan uzrok požara", izvijestila je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač. Dodala je kako se težina ozljeda još ne zna, a istraga je u tijeku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dvije kuće uništene u eksploziji boce plina u Đelekovcu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije