Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U HDZ-u

Puklo jer je svaki mislio da je on najbolji za predsjednika

ivan domagoj milošević (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
03.05.2012.
u 07:30

Domagoj Milošević tvrdi da mu u stožer stižu prijetnje koje je prijavio MUP-u, a Kujundžić i Prgomet odbili iskazivanje javne podrške

Nakon konferencija za novinare u stožerima Milana Kujundžića i Drage Prgometa te Domagoja Ivana Miloševića, jasno je da nema ništa od sinergije koju su trebali stvoriti kandidati za predsjednika HDZ-a iz tzv. reformatorskog bloka. Između Kujundžića i Prgometa te Tomislava Karamarka i Domagoja Ivana Miloševića puklo je prije dvadesetak dana kada su se našli na dogovoru o zajedničkom nastupu na stranačkim izborima. Razlog njihova nejedinstva je u tome što svaki od njih misli da bi on bio najbolji predsjednik HDZ-a.

– Milan će biti kandidat za predsjednika, a ja za njegova zamjenika – rekao je Drago Prgomet. Htjeli smo se dogovoriti s Karamarkom i Miloševićem, ali dogovor je propao jer su obojica htjeli biti predsjednici, a ostalima su nudili da budemo njihovi zamjenici – dodao je Prgomet.

Domagoj Ivan Milošević potvrdio je da su se sastali, ali od dogovora nije bilo ništa jer on misli da budući predsjednik HDZ-a kao šef najjače oporbene stranke mora sjediti u Saboru.

– Šef oporbe mora imati odgovornost u trenutku kada ova vlada luta i zaustaviti je da zemlju ne vodi u provaliju – rekao je Milošević.

Iako se najavljivao žestoki verbalni rat između Kujundžića i Karamarka, u srijedu se na Kujundžićevoj i Prgometovoj konferenciji za novinare govorilo u rukavicama.

– Molili smo ljude da nam ne daju javnu podršku jer su se podrške davale političarima iz prošlih vremena Titu i Bakariću te Sanaderu i Kosorici – dodao je Kujundžić.

O suparniku Milinoviću rekao je da o njemu kao kolegi i čovjeku misli sve najbolje, ali zbog toga jer je bio Sanaderov bliski suradnik ne može biti predsjednik novog HDZ-a. Još je rekao kako je odbio govoriti na Bleiburgu jer ne želi koristiti tragediju hrvatskog naroda za izbore u stranci.

Milošević je rekao da u njegov stožer dolaze prijetnje i ucjene koje je prijavio MUP-u. O njima nije htio govoriti, ističući kako neki koriste anonimne kaznene prijave da bi ga diskreditirali.

Komentara 37

NE
nebo
09:48 03.05.2012.

hdz je na dobrom putu da se raspadne zbog smicalica sa svih strana.sdp-u je zagarantiran ostanak na vlasti jako dugo.

MA
maksi
09:48 03.05.2012.

treba dati Domagoju Milosevicu sansu, novih mladih ljudi u hdz-u treba, i takvi bi ga trebali voditi u buducnosti..

RO
robertooo
09:47 03.05.2012.

prvo je bilo svi za jednog jedan za sve...a sad su se počupali ko kokoši jer ipak se ne slažu tako kako su se javnosti prikazivali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije