Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije osobe ranjene

Pucnjava na Sveučilištu u Virginiji: Tri osobe ubijene, traži se osumnjičenik

Ilustracija
Pixabay
14.11.2022.
u 11:19

Vjeruje se da je osumnjičenik, kojeg je policija identificirala kao Christophera Darnella Jonesa Jr., naoružan i opasan.

Troje ljudi je ubijeno i dvoje ranjeno u kampusu Sveučilišta u Virginiji u Charlottesvilleu u nedjelju, a osumnjičeni, identificiran kao student, i dalje je na slobodi, rekao je predsjednik sveučilišta Jim Ryan.

Vjeruje se da je osumnjičenik, kojeg je policija identificirala kao Christophera Darnella Jonesa Jr., naoružan i opasan. Opisano je da nosi bordo jaknu s plavim trapericama i crvenim cipelama, a moguće je da vozi crni SUV, prenosi CNN

Dvije ranjene osobe primaju medicinsku skrb, rekao je Ryan dodajući kako je shrvan "što je nasilje posjetilo Sveučilište Virginije". Nastava u ponedjeljak je otkazana. 

Sveučilišni dužnosnici nisu identificirali žrtve niti izjavili jesu li riječ o studentima.

Vlasti su u ponedjeljak ujutro rekle da više policijskih odjela aktivno traga za Jonesom, a koristi se i helikopter

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije