Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI I NEPROMIŠLJENI

Pucali iz plinskog pištolja, prijatelji ih snimili i objavili na društvenim mrežama

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.01.2021.
u 15:10

Ustanovljeno je i da vlasnik plinskog pištolja policiji nije prijavio da ga posjeduje. Mladići i djevojka zaradili su prekršajne prijave i zbog remećenja javnog reda i mira

Dvojica mladića u dobi od 23 godine i djevojka u dobi od 18 godina prijavljeni su zbog pucnjave iz plinskog pištolja. Rovinjska policija priopćila ja da je preko anonimne aplikacije "MUP Sigurnost i povjerenje"  zaprimila dojavu o pucnjavi u Rovinjskom Selu tijekom novogodišnje noći.

Dan kasnije policija je provela kriminalističko  istraživanje tijekom kojeg je utvrđeno da su dvojica 23-godišnjaka i 18-godišnjakinja u novogodišnjoj noći pucali iz plinskih pištolja. Njihovi su prijatelji to snimili mobitelom, a snimke su objavili na društvenim mrežama, što je bez sumnje policiji olakšalo posao u potrazi za počiniteljima. Ustanovljeno je i da vlasnik plinskog pištolja policiji nije prijavio da ga posjeduje. Mladići i djevojka zaradili su prekršajne prijave i zbog remećenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
15:13 04.01.2021.

budale idu objavljivat to na internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije