Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilustrirao masakr

Psihijatrica koja je liječila Holmesa upozorila sveučilište na njega

james holmes (1)
AFP/PIXSELL
02.08.2012.
u 07:44

Holmes je poslao psihijatrici bilježnicu u kojoj navodi planove za pucnjavu koji su bili ilustrirani crtežima, no bilježnicu prije napada nitko nije otvorio.

Psihijatrica koja je liječila studenta Jamesa Holmesa koji je ubio 12 ljudi u pucnjavi u kinu u Coloradu upozorila je sveučilište na njega više od mjesec dana prije masakra, objavljeno je u izvješću u srijedu, javlja Reuters.

Dr. Lynne Fenton upozorila je početkom lipnja takozvanu sveučilišnu ekipu za procijene prijetnji na sveučilištu Colorado da je uznemirena zbog Holmesova ponašanja, ali nikakva akcija nije poduzeta, izvijestio je Denver Post citirajući anonimni izvor. Reuters nije odmah mogao potvrditi izvješće. Fox News izvijestio je da je Holmes poslao Fenton bilježnicu u kojoj navodi planove za pucnjavu ilustrirane crtežima, no bilježnicu prije napada nitko nije otvorio.

Holmes je optužen po 24 točke optužnice za ubojstvo s predumišljajem i po 116 točaka za pokušaja ubojstva na premijeri posljednjeg Batmanovog filma u kinu u predgrađu Denvera.

Komentara 2

TU
Tupislav
12:26 02.08.2012.

Bilježnicu nitko nije otvorio! Hm, da mi slućajno sestra tamo ne radi '|•?

MA
marcellus
11:42 03.08.2012.

Još ako se zove Harley Quinn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije