Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PISMO
Povratak na članak

Psihijatri upozoravaju: Trump nije sposoban biti predsjednikom

"Njegove riječi i ponašanje ukazuju na duboku nemogućnost za empatizaciju. Pojedinci s ovih značajkama iskrivljuju stvarnost kako bi se prilagodila njihovom psihološkom stanju"

Komentari 12

KW
Kwokal
18:24 14.02.2017.

Nevjerojatno koliko gubitnici američkih predsjedničkih izbora ne mogu preboliti poraz. I nakon izbora i inauguracije nastavlja se harangiranje neviđenih razmjera na predsjednika, ne samo u povijesti SAD, iako ovaj nije na funkciji ni mjesec dana. Napada mu se na sina maloljetnika, pa kako čujem po američkim vijestima i na unuka. Naime neke mame ne žele slati u vrtić svoju djecu koji pohađa njegov unuk. Tko je tu paranoičan i tko je tu za psihijatriju? Vjerovali ili ne spreman sam se kladiti za velike novce da znam kojoj političkoj opciji pripadaju spomenuti psihijatri. Staljin koji je političkim protivnicima punio ludnice bi bio oduševljen ovim odgovornim i mudrim mehaničarima psihe.

VL
ŠT
ŠtoReći
19:01 14.02.2017.

dokle se ide s mržnjom prema drugima,nevjerojatno!

VL
DU
Deleted user
18:58 14.02.2017.

Napadajući "činjenice" koje iznose novinari?! Je li im to jedini argument? Prema posljednjem Gallupovom istraživanju u te medijske "činjenice" vjeruje još samo 32% Amerikanaca, a ni u ostalom dijelu svijeta nije puno bolje, što znači, uzalud sva ta pisma i "ekspertize". Imali su i diktatori svoje "eksperte", znanstvenike, novinare. To što je netko apsorbirao silu informacija tijekom studija, ne znači da ima razvijenu sposobnost moralnog prosuđivanja ili da je posebno pametan.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
20:51 14.02.2017.

Svi ti psihijatri su politikanti koji krše pravila struke postavljajući dijagnozu bez pregleda osobe. Što ga više i luđe napadaju, narodu je sve draži. Go Trump! (zašto brišete ovo?)

VL
MX
Mister X
21:52 14.02.2017.

Kako vidimo ipak su bijedna manjina koji su već "zaraženi" od svojih pacijenata . Moramo imati u vidu da Amerika ima na stotine tisuća psihijatara koji to nisu potpisali . Koji ne dijele mišljenje jedne manjine koja i sama nijeje preispitana od drugih psihijatara dali su kroz to zanimanje i sami oštećeni ! Sa druge strane nema ni rijeći koju lovu su dobili da to odrade od strane opozicije ????

VL
MX
Mister X
22:18 14.02.2017.

Vjerujemo da ga teška emocionalna nestabilnost upropaštava zamislite boji se brine se zbog masovnog dolaska islmista i eventualnih terorista te traži zabranu na 3 mjeseca da se stvore preduvjeti za optimalnu kontrolu iz tih par država . Dok druge sve države masovno i bez ikakove brige dozvole da dolete dolaze i dovoze se i nadalje i pune EU jer su ti svi jako bezazleni ! Gdje su bili ti tipovi psihijatrjani . kako se nitko nije sjetio da se pita pa kako se može dodjeliti nekome koji jako cijeni muslimane nobelova nagrada za mir iako naredi da se baci 26.000 Bombi po njihovim gradovima selima . Kako to i da nema dana protesta ili sumnje za mnge i njihovo mentalno zdravlje !!!

VL
MP
mladen.pavlinic
02:01 15.02.2017.

35 psihijatra i novinarcici večernjem a kako pribroji mogu i novinarcici YUTARNJEG u autu koliko vas ima

VL
LA
Lavica7
14:12 15.02.2017.

FOX I NJEGOVU gledatelji sigurno nece biti protiv Trumpa. Ako ga treba rusit, srusit ce ga odgovorni Republikanci.

VL
OD
odisej22
08:58 15.02.2017.

Kwokal,braniš neobranjivo.Ovo je predsjednik s najvećim odgovornostima.treba znati politiku,on običan diletant.nije bio na nikakvoj političkoj funkciji.Rusi trljaju ruke. Kakve opcije,idiote.Amerika za 4 g.drugorazedna sila,mada ne mislim da može izgurati mandat.Srušit će ga njegovi republikanci.I oni su ga siti.

VL
KA
kažemja
00:21 15.02.2017.

Nije problem toliko u Trumpu , iako i laici koji nemaju nikakve veze sa psihologijom vide da je to potpuno neuravnotežena i nepredvidljiva osoba , nego je problem u ljudima koji ga obožavaju i podržavaju svaki njegov pa makar i besmisleni potez. Problem je u mentalnom sklopu tih ljudi. U svakom slučaju siguran sam da Trump na ovaj ili onaj način neće izdržati mandat do kraja.

VL
Avatar yusranj
yusranj
20:40 14.02.2017.

to je i nama jasno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.