Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLONIO JE FOTOGRAFIJE

Psihijatar iz Leskovca koji se fotografirao s oružjem: "I ja sam dao ostavku"

Foto: Facebook
08.05.2023.
u 16:58

"Uklonio sam sve fotografije s mreža, nisu prave puške. Ovo su fotografije od prije nekoliko godina” oglasio se psihijatar opravdavajući novonastalu fotografiju

Srpski psihijatar Goran Tojaga koji se slikao s dva pištolja te fotografiju objavio na društvenoj mreži Facebook, podnio je ostavku na mjesto šefa psihijatrije u Leskovcu. Tojga je inače psihijatar u jednoj leskovačkoj bolnici, a nakon naloga ministrice zdravstva Republike Srbije Danice Grujčić morao je ukloniti fotografiju s spomenute platforme.

"Uklonio sam sve fotografije s mreža, nisu prave puške. Ovo su fotografije od prije nekoliko godina” oglasio se psihijatar opravdavajući novonastalu fotografiju. "Kad je Ružić podnio ostavku, podnosim je i ja" kratko je objasnio, prenosi Nova.rs.

"S liječnikom ću razgovarati u ponedjeljak. Točno je da me ministrica Grujičić zvala prije par sati. U ponedjeljak ćemo odlučiti što i kako dalje", kazao je direktor Opće bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević koji se oglasio o cijelom slučaju. 

Podsjetimo, fotografija je inkriminirajuća jer na jednoj od fotografija, Tojaga nasmijan pozira s dva pištolja, a na glavi nosi beretku s amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je zapovjednik Milorad Ulemek Legija osuđen za ubojstvo premijera Zorana Đinđića. Tojaga se opravdavao riječima da su pitanju replike te da mu namjere nisu loše, već se samo slikao s njima.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
franjo
20:15 08.05.2023.

U ludnicu sa psihijatrom .

XA
xaron
22:27 08.05.2023.

Ako su im doktori ovakvi, možeš misliti kakvi su im ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije