Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI U AKCIJI

Psa mješanca bacio u 12 metara dubok bunar

bunar
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
25.11.2019.
u 08:50

Vlasnika psa, 47-godišnjeg muškarca iz okolice Koprivnice, policija je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu

Muškarac (47) bacio je svojeg psa mješanca u bunar dubok 12 metara u nedjelju ujutro u Cvetkovcu kod Koprivnice. Nije poznato zbog čega je to učinio.

Jadnog i promrzlog psa vrlo brzo su spasili koprivnički vatrogasci. Sreća da je u bunaru bila mala količina vode. Pas je, kako doznajemo, zbrinut u Skloništu za napuštene životinje Ottova kućica, a vlasnik je kazneno prijavljen.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je muškarac (47) u nedjelju u prijepodnevnim satima u Cvetkovcu svog psa mješanca bacio u bunar dubine 12 metara zapuštene kuće, u kojem se nalazila manja količina vode. Psa su izvadili vatrogasci JVP-a Koprivnica, a preuzeo ga je djelatnik Veterinarske stanice Koprivnica. Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćili su u ponedjeljak iz koprivničke policije.

Video - Prvo natjecanje u šišanju pasa

Ključne riječi

Komentara 3

ME
medvedgrad
09:22 25.11.2019.

Dok se ovakvi svjesni zločini prema životinjama ne budu tretirali kao zločin protiv ljudi, nikad necemo biti napredna civilizacija. To je rekao jos davno Mark Twain.

RO
RogaBabaroga
08:59 25.11.2019.

ja bi vlasnika psa bacila u isdti taj bunar al ne bi mu pozvala vatrogasce da da spase!!!!!!

OB
ObrenM
10:26 25.11.2019.

Ovaj manijak se zove- cetrdesetogodisnjak.Ili se mora biti milosrdan,da ovaj plemeniti covjek nebi pretrpio psihicku stetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije