Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno!

Mimi su pronašli u Zaprešiću, zadobila je ozljede vagine! Liječnici sumnjaju na silovanje

Facebook/Udruga za pomoć životinjama "Smiješak za dom"
13.11.2019.
u 19:34

Strašan slučaj dogodio se prije četiri dana u Zaprešiću, a na svu sreću pas se dobro oporavlja

Na stranici "Udruga za pomoć životinjama "Smiješak za dom" objavljena je stravična priča o psu kojem su nanesene ozljede vagine. Pas je pronađen 9. studenoga u 20:00 sati ispred veterinarske ambulante u Zaprešiću. Iako se ne zna što se točno dogodilo, iz Udruge kažu kako ne žele ni izgovoriti ono što bi moglo biti posrijedi.

"Srce nam se slama zbog stravičnih ozljeda vagine koje su joj nanesene...Ne znamo što se desilo i možemo samo nagađati. 
Ono na što sumnjamo ne želimo ni izgovoriti jer od jučer potiskujemo tu misao da među ljudima postoje monstrumi koji bi bili u stanju ovakvo nešto napraviti nevinom biću. Želimo vjerovati da je ipak neka nesreća bila u pitanju...." 

Ljudi u komentarima zgroženi su ovim užasnim činom: "Strašno što drugo reći toplo se nadam da će biti dobro", "Srce moje maleno..Pa njoj je izgleda sav zadnji dio tijela povrijeđen..Ne može kako treba ni da čučne i da se popiški..A vidi joj se i po očima. Kakve monstrume imamo na ovom svijetu.. Ja bih to sve po kratkom postupku,u sekundi", "Svaki dan sve gore od goreg! Želim malenoj da se oporavi što prije!", " Brz oporavak curica mala slatka, a budalama koje tako sakate životinje mjesto je na psihijatriji", "Draga Mimi, jako mi je drago da si se počela oporavljati, strašno me jučer potresla ova objava, naročito pomisao na uzrok ovakvih povreda... Nadam se da će oporavak malene lutkice biti brz, svako dobro i puno poljubaca ti šaljemo", samo su neki od komentara.

Iz Udruge su joj dali ime Mimi, a dan nakon kod sebe doma ju je uzela teta čuvalica koja sada brine o njoj. Dobiva posebnu terapiju, a također odlazi i u šetnje. Svi joj žele brzi oporavak, a također su nahvalili i tetu čuvalicu koja se odlučila pomoći malenoj pekinezerici. 

Pogledajte kako izgleda natjecanje u šišanju pasa: 

Ključne riječi

Komentara 13

MS
mala_sova
20:35 13.11.2019.

Jučer je u Bihaću otkrivena snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi migrant kako siluje psa.

CR
Cropatria
20:03 13.11.2019.

LOCIRATI - UHITITI - UMLATITI !

JD
John Doe Jr.
20:37 13.11.2019.

locirati, uhititi, odrezati satarom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije