Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENING SE PRETVORIO U TRAGEDIJU

Prvog dana obuke na treningu trčao po nasipu, srušio se i umro u bolnici

06.09.2022.
u 21:42

Prije svega želio bih izraziti sućut obitelji preminuloga kolege. Bila je riječ o izuzetno perspektivnom profesionalcu koji je među kandidatima bio jedan od najboljih, potekao je iz interventne policije, što je i uobičajen način napredovanja, kaže Branko Koren, zamjenik predsjednika Sindikata policije Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 6

RA
rasturaljkaaa
07:49 07.09.2022.

Posljedica vakcinisanja. Bit ce toga jos i to mnogo.

DL
Dvanaest__legija
07:54 07.09.2022.

Budući da su posljedice cijepljenja poznate, upala srca i ugrušci, trebalo je dečkima nakon "sistematskog pregleda" dati mjesec dana poštede, a ne tjerati ih na tako izniman napor!

DU
Deleted user
07:12 07.09.2022.

Sve vise i vise Hrvatska ostaje bez stanovnistva,s toga se u vojsku uzimaju i zdravstveno ne provjereni decki,mislim opcenito,oni se samo "povrsinski"pregledaju,a na detaljnim pregledima sigurno da nebi proso tu bas zahtjevnu obuku,mir njrgovoj postenoj dusi,a obitelji iskrena sucut.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?