Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKARAC (47) U PRITVORU

Prvo stao, pa bježao od policije: Nakon uhićenja uz sredstva prisile, prijetio policajcu

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
15.04.2024.
u 10:31

Vozač je uhićen uz uporabu sredstava prisile, a tijekom daljnjeg postupanja je uputio ozbiljne prijetnje prema policijskom službeniku

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju prema policijskom službeniku. Naime, osumnjičenog su u nadzoru prometa 12. travnja u 13.50 sati policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac, zaustavili u Benkovcu u automobilu zadarskih registarskih oznaka.

Tijekom kontrole vozila i vozača, policijskim službenicima je odbijao dati na uvid osobne dokumente te je odbio ponuđeni alkotest, a potom se pokušao udaljiti s mjesta događaja. Vozač je uhićen uz uporabu sredstava prisile, a tijekom daljnjeg postupanja je uputio ozbiljne prijetnje prema policijskom službeniku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 47-godišnjak  je u subotu, 13. travnja predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu. Također je prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Požar osobnog automobila na obilaznici između čvora Jankomir i Zaprešić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije