Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI ZNANAC

Prvo ga zaustavili, a u pokušaju bijega oštetio policijsko vozilo

policija
Arhiva VL
03.04.2010.
u 13:32

Edi Ahmeti napravio je preko 60 prometnih prekršaja, a tek je nedavno dospio na slobodu nakon što je ukinuta presuda kojom je osuđen na tri godine zatvora zbog dilanja.

Splitska policija opet je imala posla s jednim članom dobro im poznate obitelji Ahmeti, i to 23-godišnjim Edijem. Naime, sinoć nešto prije 20 sati zaustavili su ga dok je vozio svoje mercedes. Edi je stao, no kada je policajac izlazio iz službenog VW transportera naglo je krenuo, automobilom udario i oštetio rub otvorenih vrata policijskog vozila.

S obzirom da je Edi napravio preko 60 prometnih prekršaja, nakon hvatanja stavljen je pod policijski nadzor te će biti priveden na Prekršajni sud. Inače, Edi je tek nedavno dospio na slobodu nakon što je ukinuta presuda kojom je osuđen na tri godine zatvora zbog dilanja. A suđenje zbog istih djela njegova dva brata, Ferdi i Mehdi, čekaju u pritvoru na Bilicama.

Komentara 1

XB
XblackX
14:40 03.04.2010.

i nemoj biti sovinista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije