Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKET ANTIKORUPCIJSKIH ZAKONA
Povratak na članak

Prvi zakon – ispitivanje porijekla imovine

SDP otvara novu saborsku sezonu paketom antikorupcijskih zakona, tražit će i donošenje Zakona o lobiranju, a izlazi i sa svojim Etičkim kodeksom

Komentari 5

MA
MarkoMaras
09:56 31.08.2019.

Ajmo donijeti još tisuću novih zakona, od toga će hrvatska ekonomija sigurno procvasti!

VL
DU
Deleted user
05:59 31.08.2019.

Dobro zamišljeno , kako je zakon napisan upitno , morao bi vrijediti retoaktivno i bez zastare . A još kada bi ga provodile institucije u kojoj politika nema nikakva uticaja (što je u Hrvatskoj nemoguće) državna blagajna bi postala puuuno bogatija . Ali od te inicijative neće biti ništa , naši zakoni su napisani sa puno rupa tako da i prosiječan odvjetnik bez malo truda i muke obrani optuženika , a ako je optuženi dobro materijalno situiran sigurnost u uspjeh još se poveća .

VL
DU
Deleted user
15:21 31.08.2019.

najviše korupcije je u sdp

VL
Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
22:50 30.08.2019.

Podrška SDP-ovcima u borbi protiv korupcije. U zatvor s SDP-ovcima kad u mraku svojih nakaradnih ideoloških predrasuda unose podjele među narod i ljude zbog koječega optužuju za fašizam.

VL
ST
stric7
01:44 31.08.2019.

...možda će esdepe napokon vratiti upljačkabo ( neretnine , vile , stanove , dolare na računima , zlato..... ) što je naslijedio od komunističke partije....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.