Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVĐENA ZARAZA
Povratak na članak

Prvi slučaj koronavirusa u Koprivnici, riječ je o ženi (46) koja se vratila iz Njemačke

“Dobra je vijest da nakon povratka iz Njemačke ta obitelj nije imala drugih socijalnih kontakata”, naglasila je dr. Vadla.

Komentari 6

SO
Sotona
17:09 21.03.2020.

“Dobra je vijest da nakon povratka iz Njemačke ta obitelj nije imala drugih socijalnih kontakata”, naglasila je dr. Vadla. To je OK: Ja da pišem o ovome slučaju a novinar sam ne bi bio tako bijeda bez veze kad većveć spominjem grad gdje je sad . Pa preskočio jedan veoma važan podatak kad već želim kao trebam nešto da obavijestim . narod . Njemačka je država sa 80 milijuna stanovnika više od Hrvatske .. Mnogi znaju razlikovati Pasau od Hamburaga, Koelna odakle se je vratila ??? iz kojeg mjesta grada.???? Ovdje gdje sam ja u susjedstvu se zarazila ili smo nekih 1800 km dalje od mene ???????? Ka d čitam da bar nešto malo i znam korisno !!!

VL
LE
legradnet
08:01 22.03.2020.

Klopotec22, a da ja tebe uznemirim, na jugu Bayerna ( okrug Rosenheim ), za sad nema ni jednog slučaja zaraze Covidom 19.

VL
Avatar Klopotec22
Klopotec22
00:09 23.03.2020.

legradnet: javi mi to opet za koji dann

VL
LA
Lana39
06:04 22.03.2020.

Ja živim na selu blizu Koprivnice! Hvala bogu da nisam u mogućnosti putovati! I da imam mogućnost putovati nema šanse! Brinem o svojem i tuđe zdravlju i životu! Čak sam i doma već par dana nedem nikamo čak ni mojim rođakinjama tu gdje živim na svakodnevnu kavu! I naravno perem ruke nonstop!

VL
Avatar Klopotec22
Klopotec22
19:08 21.03.2020.

da te umirim u njemackoj je korona vec svugdije prisutna tako da nema veze odakle je dosla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.