Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret premijera

Prvi kanadski premijer u Hrvatskoj: Vaš napredak nije nas iznenadio!

kosor-harper (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
07.05.2010.
u 22:38

Premijerka Kosor pozvala je kanadske ulagače u Hrvatsku, ali i najavila podršku kanadskoj kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a.

Hrvatska je u srcu uvijek bila zapadna zemlja. Napredak Hrvatske na svim poljima nije nas iznenadio i snažno podupiremo politiku hrvatske vlade za uključivanje u euroatlantske integracije - kazao je večeras u Zagrebu kanadski premijer Stephen Harper nakon razgovora s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor.

Dvoje premijera potpisalo je Memorandum o mobilnosti mladih, koji bi trebao još olakšati komunikaciju Hrvatske i Kanade u kojoj živi 250 tisuća Hrvata i njihovih potomaka. Premijerka Kosor pozvala je kanadske ulagače u Hrvatsku, ali i najavila podršku kanadskoj kandidaturi za nestalnu članicu Vijeća sigurnosti UN-a.

Harper je prvi premijer te države koji je posjetio Hrvatsku. Sutra se kanadski premijer sastaje s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem.

Ključne riječi

Komentara 22

KU
kukuriku
23:05 07.05.2010.

bravo Jadranka,..samo ti oderi ove Balkance koji te zovu Jaca-mesicéva udbaska skola..!!

X2
xychhr-200
00:29 08.05.2010.

Napredak..?!?!... u čemu..??? U pljačkanju, nesposobnosti Vlade i Sabora..??? U gladovanju naroda..??? Ma prestanite konačno kenjati o nekom napredku... kada očigledno tonemo sve dublje i dublje... nego rasčistite s ti lopinama, strpajte ih KONAČNO SVE u zatvor, povratite ukradeno... i... i postanite KONAČNO pošteni... tek onda će se moći govoriti o nekom napredku... iako će i za to trebati još 500 godina... jer ste SVE uništili.

KA
karambita
17:07 11.05.2010.

Ovaj Kanadjanin totalno prolupo. Prica za malu djecu-----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije