Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se događa u BiH

Prva velika analiza rezultata: Komšić Hrvatima ukrao fotelju, ali nema vlasti bez HDZ-a

03.10.2022.
u 19:04

Kako sada stvari stoje, SDA bi nakon punih 20 godina mogla završiti u oporbi budući da 11 stranaka koje su se okupile na drugoj strani po preliminarnim rezultatima imaju kontrolni paket za sastavljanje vlasti. Suverenu poziciju kod Hrvata ima HNS BiH bez kojega neće biti moguće uspostaviti vlast na državnoj, entitetskoj i županijskoj razini.

Komentara 13

TE
Teig1
20:15 03.10.2022.

Imali razlike između kadra bivše Juge i Komšića? Ama baš nikakve, njih nezanimaju Hrvati već položaji!

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:32 03.10.2022.

Bakir kao pravi gentleman žrtvovao svoj ulazak u Predsjedništvo u korist svog starog Bošnjačkog prijatelja Komšica.

Avatar Avi
Avi
19:16 03.10.2022.

BiH je Jugoslavija u malom, ta zemlja realno nema nikakve šanse opstati osim ako se pojavi diktator poput Tita koji će batinama, zatvorima i ubojstvima tu zemlju nekako držati zajedno. Prema tome treba pomoći Dodiku i ubrzati postupak, narednih godina svim silama treba uništavati BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?