Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRANA MAJKA IZ ŠKOTSKE

Provalio joj u kuću, legao u njen krevet pa poslao i jezivu poruku: 'Nisam mogla vjerovati što gledam'

Provala
Pixabay/Ilustracija
12.09.2023.
u 12:40

Cijela situacija dogodila se krajem kolovoza u Škotskoj u ranim jutarnjim satima, a naknadno je objavljena i snimka nadzornih kamera koja pokazuje što se točno dogodilo

Britanka (22) ostala je u šoku nakon što joj je jedne večeri, dok je bila kod prijateljice, na mobitel došla obavijest nadzornih snimki unutar njene kuće. Naime, žena je na kamerama vidjela muškarca kako ulazi u njenu kuću, a potom i liježe u njen krevet. 

Cijela situacija dogodila se krajem kolovoza u Škotskoj u ranim jutarnjim satima, a naknadno je objavljena i snimka nadzornih kamera koja pokazuje što se točno dogodilo. Muškarac je legao u njen krevet i nakratko zaspao, prije nego što je došla policija koju je pozvala majka Caitlin Sullivan (22), prenosi Daily Mail

Unatoč tome što je muškarac provalio u njenu kuću, nije bio uhićen i kažnjeno gonjen.

- Nisam mogla vjerovati da je nepoznati muškarac bio u mom krevetu. Ne razumijem ni sama kako je uspio ući u kuću. Nisam se uopće vraćala u kuću od tog dana, ne želim se vratiti - ispričala je Caitlin.

- Straši me što tamo spavamo moj sin i ja. Da sam ja tada bila kod kuće, sigurno bi legao pokraj mene - tvrdi majka. Ono što ju je dodatno prestrašilo bila je i poruka koja joj je kasnije stigla na Messanger. 

POVEZANI ČLANCI:

''Želim ti se ispričati. Hvala ti što si mi dopustila da odspavam na tri sata, nadam se da nije bilo nikakve štete. Nadam se da ćemo se susresti jednoga dana'', pisalo je u poruci koja joj je stigla od provalnika, no policija unatoč krvi koja je pronađena u kući nije dalje postupala prema njemu.

>> VIDEO Izlazi samo s bogatim muškarcima: ‘Idem u otmjene hotele i uživam u skupim kupovinama, svi su ljubomorni!’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije