Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao 46-godišnjak

Protuzakonito galicom ulovio 18 kilograma hobotnice

policija
Sanjin Strukić/Pixsell
16.04.2010.
u 09:15

Policija će protiv 46-godišnjaka s riječkog područja podnijeti kaznenu prijavu zbog protuzakonitog ribolova i optužni prijedlog zbog prekršaja.

ZADAR - Policijski službenici PP Pag jučer u 16.25 u mjestu Dinjiška na Pagu zaustavili su osobno vozilo riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak. U vozilu su pronađene kante s oko 18 kilograma hobotnice i plastične boce s galicom.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 46-godišnjak hobotnice izlovio u moru kraj Paškog mosta, i to na nezakonit način, odnosno uporabom galice.

Policija će protiv 46-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu zbog protuzakonitog ribolova i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o morskom ribarstvu. 

Komentara 1

AB
abendblatt
09:41 16.04.2010.

Kazniti ga sumom da si moze kupit jednu tonu hobotnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije