Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvod u mirovni summit

Protuofenziva 'zapela u šikari', Zelenski najavljuje pregovore

04.08.2023.
u 09:12

Bilo bi za Kijev važno da počne cijeniti ulogu koju je Poljska preuzela posljednjih mjeseci i godina, poručila je Varšava, koja je ušla u verbalni sukob s ukrajinskim vlastima

Komentara 20

SE
Serengeti
10:19 04.08.2023.

Minsk je bio varka zapada da se Ukrajina naoruža. Pregovori početkom rata 2022 koje je vodio bivši Izraelski premijer Naftali Benet su bili skoro gotovi i Putin je povukao svoje trupe iz okolice Kijeva u znak dobre volje i zapad je naredio prekid pregovora. Zašto bi Rusi opet vjerovali zapadu?

VL
vladek370
10:23 04.08.2023.

Ja sam odavno govorio da ništa od te kontraofanziva. Gledajući logički, ako nisu mogli obraniti Bahmut, kada su se branili a svi znamo da se je puno lakše braniti nego napadati, kako onda i na koji način istjerati dobro ukopane i naoružane Ruse.

VL
vladek370
10:19 04.08.2023.

Ukrajina je bahata i ne cijeni što im je zapad pomogao. Mislim da im je vrijeme za pregovore jer zapad nemože u nedogled taj rat financirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije