Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE VEĆA PRAVA
Povratak na članak

Prosvjetari prosvjedovali ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izišla je među učitelje kako bi čula njihove zahtjeve i postoje li neki drugi prijepori oko kojih moraju naći zajednički jezik.

Komentari 12

LO
lolalola15
13:50 01.03.2018.

skinite osmijeh s lica ovoj divjakici i izađite s pravim informacijama kako dotična zadovoljava samo svoje interese....

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
13:41 01.03.2018.

Neka se ljudi bore za svoja prava! Sto ste se uzjogunili. Jedino ulaganje u obrazovanje i ljude koji vam obrazuju djecu moze izvuci ovu zemlju. Ucitelji ne dajte se!!

VL
Avatar navijač
navijač
13:10 01.03.2018.

Kako vas nije sramota , imate extra uvjete rada, sigurnu plaću i gomilu neradnih dana u godini, šta da kažu oni koji se muče za 3000 kuna a nekad ni to ne dobiju? Još vam samo fale liječnici , isti ste.

VL
DD
ddh
13:11 01.03.2018.

Mirko ne zeli placati poreze, a svi nesto traze i odmah prijetnje i ucjene. Svi bi velike place i Mali rasa. A za populaciju koja ima skoro cetiri mjeseca odmora, to drustvo je i preplaceno. Zakaj nisu protestirali za vrijeme vrijeme Milanovica i njihovog Tita. Treba ih sve poslati konobariti u Njemacku ili Irsku.

VL
Avatar Django
Django
13:33 01.03.2018.

Nisu u stanju naučiti djecu pisati niti govoriti kako treba a traže veće plaće za svoj nerad. Idite raditi u Irsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.