Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. SVIBNJA
Povratak na članak

Prosvjedni marš 'Kapital napada' od Radničkog doma do Trga Franje Tuđmana

Prosvjedna kolona će se zaustaviti na nekoliko mjesta koja, kako kažu organizatori, simboliziraju aktualne probleme

Komentari 12

YN
yes_no
10:38 25.04.2016.

Citat iz članka: i nezaustavljivo društveno raslojavanje. Kada u ovakvom protestu sudjeluju AF i Radnička fronta, koji nemilice sišu hrvatske kune iz proračuna a da nisu d... mrdnuli, te su djelomično odgovorni za isto to nezaustavljivo društveno raslojavanje, ovaj protestst gubi smisao. Bez navedenih, imate moju potpunu podršku.

VL
DU
Deleted user
10:17 25.04.2016.

Hrvatskoj ne treba strankaa komunistickeee diktatuureee ,nego soocijalnaaa strankaaa.Hrvatska bez socijaalnee strankeee spada u juuznu Amerikuuuu!! Trebaamoo reed u drzavii,redovnee placee ii nezavisneee sindikaateee!!! Boog ii Hrvaaatiii.

VL
Avatar navijač
navijač
12:20 25.04.2016.

Kad već umjesto Svibanj , Kazete Maj - onda i grah nazovite po onom jeziku za koji se borite - pasulj. Stoko sitnog zuba.

VL
KG
kgs
12:18 25.04.2016.

Mreža antifašistkinja Zagreb??? Kakve su to udruge? Koga oni predstavljaju?

VL
LU
lukivoda
12:47 25.04.2016.

daj odite rađe nekaj delat pa bute imali i za kruh

VL
BA
Bazooka
13:41 25.04.2016.

Čim su tu "antifašisti" i kad umjesto svibanj kažu maj, zna se od kuda vjetar puše...

VL
AO
ante.oreskovic75
11:57 25.04.2016.

Manje više na žalost prajd fronta.Koji sastav.Zašto na predložekako vide rješenje.

VL
Avatar fijolica
fijolica
13:47 25.04.2016.

A gdje su te antifa (čitaj antihrv) udruge, kojima je sad zavrnuta proračunska pipa, bili svih ovih godina, posebno u zadnje četiri kad je na vlasti bila njihova stranka? Sad kad im je zavrnuta pipa odjednom se strašno brinu za radnike! Iz čijih plaća su se dosad bez grižnje savjesti financirali.

VL
SS
sokac sa drave
11:30 25.04.2016.

Hrvati nisu nikada zeljeli kapitalizam.Odbacujuci Komunisticku plansku ekonomiju narod je htio socijalno ekonomsko trziste kako to prakticiraju Europske demokratske drzave pogotovo nordijske zemlje.Münchenski kardinal koji se slucajno preziva Marx je to isto rekao za Njemacku,kaze oni su htjeli samo Socijale Marktwirschaft.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
10:25 25.04.2016.

Bravo Braco Hrvati pokažimo i dolazimo tko ima zadnju riječ i tko donosi Hrvatske promjene i tko daje Mandat i tko ga skida !. Dignimo Glas dok nije kasno. Poručimo Vladi vrijeme vam je isteklo idemo dalje sa Vjera u u Boga i Seljačka Sloga ! Hrvati odlučuju i Hrvati su ti koji će i dalje odlučivat o sudbini Hrvata a ne Kapitalizam koji nam nanio dug preko onih koji nisu dobili dozvolu da uzimaju kredite koji nam nisu potrebni jer imamo Hrvatsko blago koje nemamo i nemijenjamo ga za kapitalistički kredit koji nas gusi i oduzima nam Hrvatsko Blago koje se ni po jednom zakonu Nemoze rasprodavati za kapitalističke kredite. Živjela Hrvatska i Hrvatski Interesi koje nemamo nikom su se Hrvati zakleli svoje nemamo tudje nećemo. Svi na prosvjede braco Hrvati da pokažemo tko je gazda u Hrvata. Pođimo u miru božjem i nitko nam Nemoze ništa. U pobjedu za Hrvatsku!.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.