Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENA iz PAKLA

Prostitutki šest godina robije – heroinom ubila šefa Googlea

Alix Tichelman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.05.2015.
u 20:11

Postala je sumnjiva i smrt njezina bivšeg, također sredovječnog partnera, koji je također umro od prevelike doze heroina

Završen je proces za smrt direktora GoogleaAlix Tichelman osuđena je na šest godina zatvora zato što je 51-godišnjem Forrestu Hayesu, direktoru u Googleu i oženjenom ocu petero djece, ubrizgala smrtonosni heroin na njegovoj jahti u studenom 2013. godine. Hayes je umro, a 27-godišnja Alix priznala je svoju ulogu u tome. Sud je prihvatio njezinu obranu da svog partnera nije htjela ubiti pa je osuđena za ubojstvo iz nehaja, za prostituciju i uništavanje dokaza.

Tako su mediji prepuni priča o neobičnoj djevojci koja na vratu ima tetovirano “Hell is love” (Pakao je ljubav), čiji je otac dobrostojeći direktor u jednoj tehnološkoj tvrtki, poznat i kao vrhunski igrač pokera s tisućama dobivenih partija. Studirala je novinarstvo, pisala na društvenim mrežama o tome kako voli mamu, majmune i Marylina Mansona, kontroverznog glazbenika poznatog po morbidnim nastupima, a bavila se skupom prostitucijom. Kamere na direktorovoj jahti snimile su kako Hayes umire na tlu, a Alix ga i ne pokušava spasiti, nego i ne trepnuvši, mirno prikuplja svoje stvari, ispija vino do kraja, nekoliko puta Hayesa prekorači te odlazi.

Nakon Hayesove smrti, posumnjalo se i u okolnosti u kojima je preminuo prethodni partner ove djevojke Dean Riopelle. I on je bio sredovječni muškarac. Umro je na isti način kao i Hayes dva mjeseca prije smrti direktora Googlea. Javila se i dadilja koja je živjela s parom Tichelman – Riopelle čuvajući njegovu djecu. Tvrdi da je Alix prijetila i Riopelleovoj kćeri tinejdžerici da će je ubiti, ali otac nije učinio ništa da zaštiti kćer jer ga je Alix “vrtjela oko malog prsta”, rekla je dadilja.

Jedan od prethodnih Alixinih partnera Warren Ullom također je u zatvoru zbog smrti 32-godišnje žene koja je umrla jednako kao i direktor Googlea – od prevelike doze heroina.

>> Elitna prostitutka ubila heroinom: Nad tijelom je popila vino i spustila zavjesu

Komentara 24

EV
evon22
21:24 20.05.2015.

treba pazit kakve prostitutke dovodiš na svoju jahtu!

RA
ranko75
20:44 20.05.2015.

Sto je taj ozenjeni otac petoro djece radio sa prostitutkom na brodu i jos dozvolio joj da mu ubrizgava heroin.

LK
Lopovi_KRADEze
21:26 20.05.2015.

samo 6 godina za hladnokrvno ubojstvo? Da je psa ubila dobila bi vise zatvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije