Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korak unazad u odnosima

Prosrpska vlast u Kotoru bazen nazvala po mučitelju Hrvata

20.08.2021.
u 12:43

Od promjene vlasti u Crnoj Gori položaj hrvatske manjine znatno otežan. Novi potez izazvao i zgražanje Zagreba

Komentara 36

KU
Kuronja20cm
13:17 20.08.2021.

Bitno da nitko u Vladi RH ne vidi problem kad im se na policijskoj akademiji plese "žikino kolo"! Umjesto da padaju glave od ministra mupa preko ravnatelja te škole! Plesanje žikina kola je pljuvačka u lice svim njihovim instruktorima i učiteljima jer im nisu uspijeli usadit osnovu: domoljublje i postivanje odore! Da li te mlade mup ovce vode u Borovo Selo ili mjesto pogiblje Josipa Jovića po kome se mup ova škola zove?? Očito ne! Sve te peto kolonaše koji se školuju od našeg novca treba izbaciti a odgovorne od ministra nadalje kazniti!

ZA
zagabria111
12:55 20.08.2021.

Otkud uopće ideja da smo u dobrim odnosima pa da se mogu pokvariti. Sve je isto kao prije iako je tamo išao Milanović jer mu je dosadno

DQ
Dq
13:07 20.08.2021.

Nije do njih , već do onih koji ni nakon 30 godina ne pokreću postupak ratne reparacije protiv krivaca za rat. Krivi su naši političari za tu sramotu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije