Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI SLUČAJA

Proširena istraga protiv osumnjičenog za otmicu u Istri, određen mu je istražni zatvor

Pula: Muškarac osumnjičen za otmicu priveden u zgradu Županijskog državnog odvjetništa
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/8
31.07.2023.
u 22:20

Muškarca terete i da je dva dana prije otmice došao na poljoprivrednu parcelu koju koristi 50-godišnji izvanbračni suprug osobe s kojom je okrivljenik bio u vezi te, uz uporabu pištolja, uputio riječi prijetnje njemu i još jednoj osobi

Županijsko državno odvjetništvo u Puli proširilo je istragu protiv 60-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je prošlog tjedna na parkiralištu u Petroviji oteo 35-godišnju ženu. Proširenom istragom muškarca terete za protupravno oduzimanje slobode, sprječavanje dokazivanja i prijetnje. Sumnjiče ga da je 26. srpnja oko 7,30 sati na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta pričekao 35-godišnjakinju s kojom je bio u vezi te ju prilikom njezina izlaska iz automobila silom odvukao u svoj automobil i odvezao do jednog mjesta u okolici gdje je prijetio da će nauditi njoj i sebi ako mu ne obeća povlačenje prijave protiv njega.

Nakon što mu je žrtva protivno svojoj volji i u strahu da joj ne naudi obećala da će povući prijavu, osumnjičeni ju je pustio da ode, izvijestilo je u ponedjeljak Državno odvjetništvo.

VIDEO Selo Matelići u kojemu je pronađena oteta žena

Muškarca terete i da je dva dana prije otmice došao na poljoprivrednu parcelu koju koristi 50-godišnji izvanbračni suprug osobe s kojom je okrivljenik bio u vezi te, uz uporabu pištolja, uputio riječi prijetnje njemu i još jednoj osobi. 

Nakon ispitivanja sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je na prijedlog Državnog odvjetništva istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

VEZANI ČLANCI:

Osumnjičeni je oteo ženu na parkiralištu Petroviji te je uhićen nakon 24-satne policijske potrage na širem području Umaga. Žena je neozlijeđena, ali je pronađena u teškom šoku nekoliko sati nakon otmice na umaškom području kod mjesta Matelići. Osumnjičeni je od ranije poznat policiji po kaznenim djelima s elementima nasilja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije