Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI PRIMIJETILI?

Iza sebe ima debeli dosje: Oteo ženu, a na sud stigao u majici s natpisom

Pula: Muškarac osumnjičen za otmicu priveden u zgradu Županijskog državnog odvjetništa
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/6
28.07.2023.
u 15:52

Muškarac koji je u srijedu oteo ženu u Petroviji jutros je priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli, gdje ga je dočekalo nekoliko fotografa

Istarska policija ranije danas izvijestila je o završetku kriminalističkog istraživanja nad 60-godišnjakom koji je uhićen jučer ujutro na području Umaga. Podsjetimo, muškarac je digao cijelu županiju na noge kada je u jutarnjim satima u srijedu s parkirališta u Petroviji oteo ženu.

Žrtva je ubrzo pronađena u mjestu Matelići, neozlijeđena ali u stanju šoka, dok je potraga za muškarcem trajala do jutarnjih sati u četvrtak. Prema nekim navodima, otmičar i žrtva su se poznavali, a ona ga je već jednom prijavila za silovanje.

Muškarac je jutros priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli, gdje ga je dočekalo nekoliko fotografa koji su tom prilikom zabilježili zanimljiv detalj.

Naime, muškarac je na ispitivanje došao u majici s kapuljačom, a na majici ima natpis "Take what you can, it's always worth it" ili u prijevodu na hrvatski - uzmi sve što možeš, uvijek se isplati.

Radi li se o nesretnoj slučajnosti ili 60-godišnjak svojim stilom želi nešto poručiti, ostaje vidjeti.

VIDEO Ovo je muškarac osumnjičen za otmicu žene u Istri

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Čudomix
Čudomix
18:33 28.07.2023.

Ovaj natpis bi HDZ trebao uzeti za slogan... nema dalje, boljeg je nemoguće smisliti,

SE
Serđo23
17:16 28.07.2023.

Molitelj iz Umaga !?

SB
Stroga Babaroga
17:54 28.07.2023.

Enver, tko zna da li je uopće hrvatski državljanin? Ako nije, deportirati ga otkud je došao, pa neka tamo plaćaju njegov boravak u zatvoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije