Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Prošao kroz crveno, putnica ispala iz auta od siline udarca te poginula

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
23.04.2018.
u 11:39

Fiat Uno prednjim dijelom udario je u desnu bočnu stranu Mercedesa koji je zbog naleta udario u prometni znak, a zatim udario u automobil Opel Insigniju koju je vozio 62-godišnjak

U nedjelju u prometnoj nesreći kod Velike Gorice, na križanju Avenije pape Ivana Pavla II. i 153. brigade HV-a, smrtno je stradala 52-godišnja putnica koja se nalazila u Fiat Unu koji je vozio 54-godišnjak, a koji je ujedno i krivac za nesreću. 

Vozač se nije zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu već je samo nastavio vožnju te ušao u raskrižje gdje je naletio na automobil Mercedes C klase, a koji je vozio 66-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,52 g/kg). Fiat Uno prednjim dijelom udario je u desnu bočnu stranu Mercedesa koji je zbog naleta udario u prometni znak, a zatim udario u automobil Opel Insigniju koju je vozio 62-godišnjak. 

Fiat Uno završio je na krovu i pritom je poginula 52-godišnjakinja poginula, dok su vozač, 31-godišnji putnik te maloljetnica teže ozlijeđeni. Prebačeni su u KBC Zagreb, gdje im je pružena liječnička pomoć. Vozač Mercedesa lakše je ozlijeđen i pomoć su mu pružili u HMP Velika Gorica. 

Komentara 19

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
12:15 23.04.2018.

Čovjek ni kriv ni dužan, proglašen pijancem i sada će još biti kažnjen zbog 0,02 promila alkohola

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:19 23.04.2018.

Pogledajte na tom krizanju semafor ???? Za suncanog dana uopce se ne vidi koja je boja na semafuru .. Podhitno uvest na sva krizanja semafore sa odbrojavanjem jer ako se ne vidi boja vidi se brojka ... 70 posto semafora u polozaju istok zapad i obratno se ne raspoznaju koja je boja zbog utjecaja sunca ...

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:19 23.04.2018.

0,52 promila pijano stanje?! Formalno točno. Ali i da je bilo 0,0 promila nesreća bi se dogodila, kad ti drugi prosvira kroz crveno! Uostalom, tko se veže pojasem ne ispada iz auta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije