Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila na hitnome carskom rezu

Propust u KB Sveti Duh: Kirurg ostavio ženi gazu u trbuhu

Zagreb: Klinička bolnica Sveti Duh
Robert Anic/PIXSELL
19.07.2023.
u 07:46

O tome se raspravljalo već sljedećeg jutra na stručnom kolegiju, gdje je odlučeno da se pacijentici napravi dodatni rendgen kako bi se otklonila sumnja da je nestali tupfer u njezinoj utrobi.

U Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh' dogodio se novi propust, javlja HRT. Stranoj državljanki koja je završila na hitnome carskom rezu liječnik je u trbuhu ostavio sterilnu kompresu unatoč upozorenju instrumentarke da jedan tupfer nedostaje. O tome se raspravljalo već sljedećeg jutra na stručnom kolegiju, gdje je odlučeno da se pacijentici napravi dodatni rendgen kako bi se otklonila sumnja da je nestali tupfer u njezinoj utrobi.

VEZANI ČLANCI:



Rendgen je potvrdio ono što je instrumentarka od početka govorila i pacijentica je, nepuna 24 sata nakon poroda, ponovno završila na operacijskom stolu, javlja HRT.

Video: Koliko zarađuju hrvatski liječnici u Njemačkoj? Ovisno o iskustvu i do 11 tisuća eura

 

Ključne riječi

Komentara 14

BO
borkov
08:18 19.07.2023.

Važno da su svi dobili jednako povećanje plaće. A odgovornost nula bodova. Plaća bi trebala ovisiti o efikasnosti i kvaliteti poslka, i trebala bi postojati penalizacija za ovakve slučajeve. Jer koja je inače motivacija za kvalitetan i odgovoran rad?

DR
Draconic5
10:25 19.07.2023.

Da je sustav uređen, za ovakve stvari bi bolnica trebala platiti. A sama bolnica bi isto tako trebala imati nekakve kriterije, barem za dio plaće. Svima isto, a ovom se žuri, i kaj mi pak morete...

LL
lijepa_li si
08:23 19.07.2023.

bogo moj dragi! nekad vrhunska zdravstvena ustanova! politički aktivizam, put u propast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije