Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Velike Gospe
Povratak na članak

Bozanić: 'Obitelj je sveta ustanova, treba ju čuvati'

“Obitelj je ustanova koju treba čuvati” osnovna je misao koju je svaki nadbiskup prenio u svom stilu

Komentari 12

DV
dvorskaluda
20:34 15.08.2019.

Sveta? Ustanova? Ma zaista? Možda biste željeli, možda bi trebala biti, ali nije ni najmanje. I vama je sveta samo onoliko koliko koštaju sakramenti, crkvene pristojbe i ostali nameti. Za koje mnogi nemaju ni novca

VL
Avatar Burgija
Burgija
21:28 15.08.2019.

Obitelj nije ustanova niti tranzakcija.

VL
Avatar Ronin
Ronin
13:03 16.08.2019.

""Kršćansko nas domoljublje potiče na izgradnju zajedništva, na međusobno razumijevanje i opraštanje. Kršćansko domoljublje ne dopušta da ostanemo ravnodušni prema siromašnima, zaboravljenima i odbačenima"--- Reče popina i spremi par milijuna u Vatikan?

VL
RI
rimac444
20:58 15.08.2019.

Zdrava obitelj garancija je opstanka hrvatskog naroda. Nikakve financjske mjere neće spasiti obitelji, već će poticati samo problematične obitelji , kao što su romske da se množe. Jedino domoljublje i zdravo društvo , ljubav prema djeci može spasiti opstanak naroda.

VL
FE
fefellerunt
12:35 16.08.2019.

RKC nikako da prihvati da građani Hrvatske drže samo do pohlepe, bahatosti, hvalisanja ,a da su im osobine poput skromnosti, morala, poštenja oblici teške zaostalosti , zatucanosti , te da su im osobe tih osobina dobre samo u smislu iskorištavanjaa , a ono što je problem u ovom narodu što je "zaostalih" jako malo u odnosu na "napredne" i stoga mapredni se uzdaju u pomoć stranaca . Do obitelji Hrvati odavno drže samo na papiru , odnosno koristeći pogodnosti koje država dijeli tzv obiteljima, koje to u biti uopće i nisu . Da nema velikih izdvajanja , odnosno privilegija od države, odavno ne bi bilo brakoba , rijetke su Hrvatice koje su spremne za porod džabe one za to moraju imati privilegije od porodiljnog do ostalih novčanih dodataka .

VL
SP
Savski_pijesak
08:10 16.08.2019.

Pogledajte Pulu i Rijeku i bit ce vam jasno kuda ide Hrvatska, razvodi ,narkomanija(prvi u RH),nasilje i ocajno slab natalitet(bez doseljenih bili bi prazni gradovi ).A to su utvrde ateizma i moralnog propadanja

VL
JJ
janica_jadnica
08:35 16.08.2019.

Ajmo pederi, sad je pravi trenutak za osvetu. Kako se usudjuje tamo neki Bozanic da prodaje pamet o obitelji, kad se zna sto je vasa satanisticka duznost. Za grkljan spremni.

VL
ST
stomugromova
23:06 15.08.2019.

Slušajte izdajnici iz RKC !! Dok vas vodi sramotni papa,koji šuruje sa Sorošem i želi uništiti kršćansku Europu ,nemojte se uopće javljati.Mogao bi i vas vrag odnijeti ako se brzo ne opametite.Te vase šuplje i trule propovijedi služe za uspavljivanje naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.