130 18°C
 • dvorskaluda:

  Sveta? Ustanova? Ma zaista? Možda biste željeli, možda bi trebala biti, ali nije ni najmanje. I vama je sveta samo onoliko koliko koštaju sakramenti, crkvene pristojbe i ostali nameti. Za koje mnogi nemaju ni novca

 • fefellerunt:

  RKC nikako da prihvati da građani Hrvatske drže samo do pohlepe, bahatosti, hvalisanja ,a da su im osobine poput skromnosti, morala, poštenja oblici teške zaostalosti , zatucanosti , te da su im osobe tih osobina dobre samo u smislu iskorištavanja ... prikaži još!a , a ono što je problem u ovom narodu što je "zaostalih" jako malo u odnosu na "napredne" i stoga mapredni se uzdaju u pomoć stranaca . Do obitelji Hrvati odavno drže samo na papiru , odnosno koristeći pogodnosti koje država dijeli tzv obiteljima, koje to u biti uopće i nisu . Da nema velikih izdvajanja , odnosno privilegija od države, odavno ne bi bilo brakoba , rijetke su Hrvatice koje su spremne za porod džabe one za to moraju imati privilegije od porodiljnog do ostalih novčanih dodataka .

 • Avatar Ronin
  Ronin:

  ""Kršćansko nas domoljublje potiče na izgradnju zajedništva, na međusobno razumijevanje i opraštanje. Kršćansko domoljublje ne dopušta da ostanemo ravnodušni prema siromašnima, zaboravljenima i odbačenima"--- Reče popina i spremi par milijuna u Vatikan?

Još iz rubrike Vijesti

3
Saborski darak

Potresna ispovijest: Knjiga o pobačaju koju je Zekanović poklonio Plenkoviću

Izlaganje premijera Andreja Plenkovića u Saboru
IZLAGANJE U SABORU

Što je Plenković poručio zastupnicima: Predano smo radili na ostvarenju obećanja

3
Zdravko Marić
Marić najavio:

'Povećanje plaća za iduću godinu stajat će oko 1,1 do 1,2 milijarde kuna'

32