Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah nazvao majku

Pronašao fotografiju iz djetinjstva svoje djevojke pa otkrio nešto što nije očekivao

Fotografije para iz vrtića
Foto: Reddit
1/6
20.03.2015.
u 11:12

I dok je promatrao kako mu je djevojka izgledala kao djevojčica, primijetio je kako mu je poznat dječak koji sjedi pokraj nje

Kada je jedan mladić u kući svoje djevojke pronašao njezinu fotografiju iz vrtića, odmah je prasnuo u smijeh, tim više jer je djevojčica na slici nasmijana od uha do uha.

I dok je promatrao kako mu je djevojka izgledala kao djevojčica primijetio je kako mu je poznat dječak koji sjedi pokraj nje.

Nakon nekoliko trenutaka skoro mu je ispala vilica jer je shvatio da je taj dječak – on!

Mladić je fotografije i cijelu priču objavio na Redditu, a rekao je kako je nakon otkrića na fotografiji odmah nazvao majku kako bi dobio više informacija.

Ona mu je otkrila da su on i njegova djevojka išli zajedno u vrtić, iako nisu blizu živjeli, a s obzirom na to da su tada imali tri godine, nijedno od njih dvoje toga se nije sjećalo.

Uz cijelu priču objavio je i fotografiju njih dvoje kao para, nastalu otprilike 16 godina kasnije nakon fotografije iz vrtića.

>> Sjećate se Seke s omota čokolade? Evo gdje je danas i kako izgleda

>> Ova malena slatkica danas je jedna od najseksepilnijih žena Hollywooda!

>> Fotografirala se s nećakom i sestrom pa se šokirala kad je vidjela što je još na fotografiji

Foto: Reddit

Komentara 14

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:03 20.03.2015.

u vrtiću je bio ljepši

OK
okus
11:42 20.03.2015.

Slatkicko

MA
manuutd
14:21 20.03.2015.

Pa lijepo u svakom slučaju, i fakat je vijest,a ne nesto ružno sta bi mnohima bila vijest,da je netko opljackao i zapalio ..koji hrvatski jal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije