Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna sudbina Hrvata
Povratak na članak

Pronađen bez noge u Indiji: Marcel pao s kreveta i ozlijedio leđa

– Bole me leđa nakon pada. Je li netko kontaktirao veleposlanstvo ili im rekao o mom zdravstvenom stanju – upitao je Koprivić novinara.

Komentari 5

YU
yututu
23:43 15.02.2013.

Pa dobro, jel to rvat ili klošar, beskućnik ?

VL
IV
Ivekivek
21:42 15.02.2013.

On je živi (ne zadugo) dokaz koliko je marihuana štetna. Prvo ti izjede ozak, poslije ne razlikuješ dobro i zlo i naposlijetku te snađe nesreća koji si sam izazvao.

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:27 16.02.2013.

i sad bi nas u rh trebalo biti briga za jednog propalicu, pijanca u indiji?! koga birga što ga ne razumiju bolesnici u bolnici? u indiji je engleski ionako službeni jezik. tako da ga razumiju oni koji ga trebaju. vidim ga na slikama sa gitarom.. pa nek si sivra on sad. što je uopće i tražio u indiji? valjda je to našao. za par rupija curice, ili dečke, ne znamo što preferira. sigurno nije tamo išao baviti se biznisom. išao je radi provoda, i tako već godinama, pa si vi mislite kakav utjecaj ima marihuana, i kojekakve splačine.l ne treba ga žaliti. živi životom kakvim želi, doslovno. kakva je to osoba koja izgubi nogu, a da se ama baš ničega ne sjeća?! sad je još pijan pao s kreveta, svašta. možda da se za pomoć obrati badelu?

VL
YU
yututu
08:47 16.02.2013.

Tužna sudbina Hrvata ..... Bogme i jest, bit će ovakvih izgnaninka "emigranata" iz crvene rvacke sve više

VL
PA
pancho53
11:28 16.02.2013.

Pa što je ovaj radio u Indiji,preostao hipi,ili radio bakalve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.