Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna sudbina Hrvata

Pronađen bez noge u Indiji: Marcel pao s kreveta i ozlijedio leđa

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
1/2
15.02.2013.
u 15:37

– Bole me leđa nakon pada. Je li netko kontaktirao veleposlanstvo ili im rekao o mom zdravstvenom stanju – upitao je Koprivić novinara.

Nesretni Hrvat Marcel Koprivić (56) koji je prošlog tjedna pronađen bez putovnice, pretučen i s uništenom lijevom nogom koju su mu amputirali ispod koljena, pao je s bolničkog kreveta i ozlijedio leđa, piše Mid-Day.

Bolničko osoblje kazalo je da Koprivić ništa ne jede i konzumira samo tekućinu. Pacijent sa susjednog kreveta kazao je da je nakon pada Koprivić ležao na podu dok ga medicinski brat nije ponovno podigao na krevet. Potom mu je bolničko osoblje pojačalo "ogradu" na krevetu kako bi spriječili daljnje takve incidente.

"Bila bih sretna kada bi konzulat pacijentu dao pratitelja koji bi razumio njegov jezik i potrebe"

Marcel je u bolnicu u Rohi dovezen 5. veljače, nakon što je pronađen s teško ozlijeđenom nogom i bez putovnice u blizini željezničkih tračnica. – Ne jede nikakvu hranu koju mu dajemo i rijetko jede voće. Samo traži sokove i kavu. Bila bih sretna kada bi konzulat pacijentu dao pratitelja koji bi razumio njegov jezik i potrebe – kazala je medicinska sestra.

Drugi pacijenti kazali su da Koprivića nitko iz konzulata ili policije nije posjetio nakon što su ga došli vidjeti 8. veljače. Rođak jednog od pacijenata s Marcelova odjela kazao je da nakon posjeta iz konzulata nitko nije pitao za Koprivića. – Marcel razumije samo engleski jezik te nitko od nas s njim ne može komunicirati – kazao je rođak drugog pacijenta.

Je li netko kontaktirao s veleposlanstvom ili im rekao o mome zdravstvenom stanju?

– Bole me leđa nakon pada. Je li netko kontaktirao s veleposlanstvom ili im rekao o mome zdravstvenom stanju – upitao je Koprivić novinara Mid-Dayja. List piše da su u stalnom kontaktu s Marijanom Rojićem, hrvatskim turistom koji je posjetio Koprivića u bolnici nakon što je njegova tužna priča izašla u javnost. Rojić se navodno već vratio u Hrvatsku i pokušava naći Marcelovu obitelj.

>>Koprivića čeka još jedna operacija, Hrvat ga pronašao u bolnici

>>Marcelovi prijatelji: Pomozite mu! U bolnici je stanje katastrofalno!

Komentara 5

YU
yututu
23:43 15.02.2013.

Pa dobro, jel to rvat ili klošar, beskućnik ?

IV
Ivekivek
21:42 15.02.2013.

On je živi (ne zadugo) dokaz koliko je marihuana štetna. Prvo ti izjede ozak, poslije ne razlikuješ dobro i zlo i naposlijetku te snađe nesreća koji si sam izazvao.

Avatar nekakav
nekakav
06:27 16.02.2013.

i sad bi nas u rh trebalo biti briga za jednog propalicu, pijanca u indiji?! koga birga što ga ne razumiju bolesnici u bolnici? u indiji je engleski ionako službeni jezik. tako da ga razumiju oni koji ga trebaju. vidim ga na slikama sa gitarom.. pa nek si sivra on sad. što je uopće i tražio u indiji? valjda je to našao. za par rupija curice, ili dečke, ne znamo što preferira. sigurno nije tamo išao baviti se biznisom. išao je radi provoda, i tako već godinama, pa si vi mislite kakav utjecaj ima marihuana, i kojekakve splačine.l ne treba ga žaliti. živi životom kakvim želi, doslovno. kakva je to osoba koja izgubi nogu, a da se ama baš ničega ne sjeća?! sad je još pijan pao s kreveta, svašta. možda da se za pomoć obrati badelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije