Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povreda ugleda

Pronađen dvojac koji je skinuo i oštetio hrvatsku državnu zastavu

Foto: Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.04.2014.
u 12:38

Vukovarska policija pronašla je osobe optužene za kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske. Prema navodima policije provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 26 i 27 godina, koji se sumnjiče da su u noći 2/3 travanj oštetili i bacili hrvatsku državnu zastavu u vukovarskom prigradskom naselju Sotin.

Njih dvojica su, prema optužbama, zastavu skinuli sa pročelja poštanskog ured, a zatim otkinuli i otuđili dio zastave te potom ostatak zajedno sa kopljem bacili u travu. Dvojica osumnjičenika su u kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>> Oskvrnuta hrvatska zastava u Sotinu

Ključne riječi

Komentara 12

BA
Black Angels
12:51 07.04.2014.

za to je premijer ili vrh i sabo iz vukovara krivi,,,htijeli su cirilicu,,,neka im bude u vlastitoj kuci ne preko svoga praga,,,a kome se ne svidja u hr ,,,u jednom pravcu pravac srbija

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
14:27 07.04.2014.

Gospodo novinari, kod ovakvih nedijela poželjno je napisati i nacionalnost počinitelja. U ovome slućaju riječ je o srbima, nema uvijanja, oni ne žele priznati Hrvatsku kao svoju Domovinu, niti se posebice za Sotin, pokajati za ratne zločine koje su počinili. Žalosno je da u RH žive oni koji će uvijek biti remetilački faktor, i zato NE ĆIRILICI.

CA
cro army
13:37 07.04.2014.

Dvojac? Dva Srbina sto treba da se navede a da su to napravili ili bilo sto drugo pisalo bih Hrvati nacisti itd!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije