Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI NESREĆE KOD DUBROVNIKA

Prometni recidivist kojem je oduzeta vozačka nepropisno pretjecao. Dva vozila sletjela u provaliju duboku 30 metara

Dva automobila sletjela u provaliju nedaleko Dubrovnika
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
29.06.2021.
u 13:05

Riječ je o nesreći koja se dogodila 28. lipnja u 14.35 na magistralnoj cesti D-8 na predjelu Bosanka pokraj Dubrovnika

Nepropisno preticanje preko pune razdjelne crte u trenutku dok to isto tako nepropisno radi i drugo vozilo, za posljedicu je imalo sletanje dvaju automobila dubrovačkih oznaka u provaliju, priopćila je policija nakon završetka očevida.

Riječ je o nesreći koja se dogodila 28. lipnja u 14.35 na magistralnoj cesti D-8 na predjelu Bosanka pokraj Dubrovnika. Kako je priopćila PU dubrovačko-neretvanska, nesreću je skrivio 31- godišnjak koji se kretao u smjeru Dubrovnika kada je nepropisno počeo pretjecati vozilo ispred sebe. U istom trenutku, također nepropisno, pretjecati je počeo i 30-godišnjak koji je upravljao  drugim vozilom.

Uslijed takvog pretjecanja, 30-godišnjak je svojim vozilom udario u zadnji dio vozila 34-godišnjaka, nakon čega su obojica sletjela u provaliju duboku 30 metra. U nesreći je teže ozlijeđen stariji vozač koji je zadržan na liječenju, dok je mlađi vozač nakon ukazane pomoći pušten iz bolnice na kućnu njegu. 

Obojica vozača su prekršajno kažnjena, a u policiji kažu da je 30-godišnjak koji je sudjelovao u nesreći opetovani prometni recidivist kojem je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. 

VIDEO Buktinja na moru kod Biograda

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majstorsmora
14:05 29.06.2021.

Uzmite mu već oduzetu dozvolu...a jel se neko sjetio zatvora...recimo 2 godine i to automatski bez sudjenja, jer vozio si a ne smješ i nije te briga, smiješ se sistemu ove banana države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije