Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik: Sudarili se auto i kamion

Foto: screenshot 24sata
14.04.2020.
u 17:13

Ozlijeđenih nema, nastala je samo materijalna šteta

Osobni automobil i teretno vozilo sudarili su se danas oko 13:30 na Aveniji Dubrovnik kod Trnskog u Zagrebu, potvrdila je zagrebačka policija.

- Prošli smo taman kad je policija dolazila. Crni Renault je bio udaren sa bočne strane i totalno udubljen, sa strane je stajalo par ljudi - ispričao je očevidac za 24sata.

Ozlijeđenih nema, nastala je samo materijalna šteta, ali zasad nije poznato u kojoj vrijednosti.

 

>> VIDOE U Zagrebu nakon kiše počeo padati snijeg

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zagy154
18:52 14.04.2020.

Inače na Zagrebačkoj aveniji od policije ni p,a divljaci u autima i motoristi ruše brzinske rekorde

JO
jono
23:49 14.04.2020.

Kamion; Kažu Mađari ,a hrvatski je Teretniautomobil

AD
adminka
05:02 15.04.2020.

Stanje na cestama ZG: prohuje kraj tebe dvjesto na sat, ne stigneš ni upaliti mobitel, a kamoli snimiti ga, sam ti se karoserija zatrese ko da je opet potres, kamioni komunalaca suvereno vladaju cijelom širinom ulice preko obje trake potpomognutii suvozačima u ulozi prometne policije, na zebrama nikoga, bicikli jure posred Ilice, joging sredinom Ilice: neki tip trči u zelenim bickama i isto takvoj drečavoj majci sa maskom preko usta i kacigom na glavi, na Britancu umjesto placa i kumica sa sirom i vrhnjem- parkiralište. Stanje nesvakidašnje, polupoludjelo i skroz nepurgerski profinjeno, podiže na nivo humanoida, građevinski radnik, suh, mršav, zapuštenog izgleda, sirotinja iz Bosne, koji mi se pet puta zahvaljuje što ga puštam da preko reda kupi cigarete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije