Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Mladić u dubokoj komi: Golfom se prevrnuo više puta

Prometna nesreća između Zagrađa i Pleternice
Foto: Požega.eu
15.07.2017.
u 19:37

Oko 200 metara prije izlaska na glavnu cestu oko 17 sati došlo je do izlijetanja VW Golfa s kolnika, vjerojatno zbog velike brzine

Mlađi vozač iz Zagrađa teško je ozlijeđen u nesreći koja se danas dogodila na lokalnoj prometnici između Zagrađa i državne ceste Požega-Pleternica-Slavonski Brod.

Kako piše portal Požega.eu, oko 200 metara prije izlaska na glavnu cestu oko 17 sati došlo je do izlijetanja VW Golfa s kolnika, vjerojatno zbog velike brzine. Auto se više puta prevrnuo, a vozač je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Prometna nesreća između Zagrađa i Pleternice
1/9

Prema riječima dežurnog kirurga u Općoj županijskoj bolnici prim.dr.sc. Drage Gašpara mladić se nalazi u dubokoj komi s teškim ozljedama, a kakvim točno znat će se nakon izvršenih pregleda i snimanja.

Komentara 6

MA
marli
20:13 15.07.2017.

Kada se pomješa luđačka i manijakalna vožnja sa propisnom vožnjom. Pojas u ovoj temi nije fokus.

Avatar babas
babas
19:55 15.07.2017.

Vjerojatno šofer od 20tak godina koji nije ni bio vezan. Već viđeno,nažalost.

KS
krao_sam
09:53 16.07.2017.

Gti je opasan auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije