Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stradao' BMW

Ovo se ne viđa često! Pogledajte ovu neobičnu prometnu nesreću na Čiovu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
22.08.2017.
u 11:36

Vozač Renaulta Scenica RX4 izgubio je kontrolu nad vozilom te sletio s ceste i pao točno na parkirani BMW u kojem, srećom, nije bilo nikoga

Neobična prometna nesreća dogodila se u nedjelju na Čiovu, a fotografije su sada objavljene i na popularnoj Facebook stranici Uživo s hrvatskih prometnica.

Vozač Renaulta Scenica RX4 izgubio je, naime, kontrolu nad vozilom te sletio s ceste i pao točno na parkirani BMW u kojem, srećom, nije bilo nikoga.

BMW je bio parkiran na parkiralištu ispred zgrade, na mjestu koje je niže od ceste, pa je Scenic, kada je ''preskočio'' zidić parkirališta, završio točno na vjetrobranskom staklu BMW-a. 

Komentara 4

KO
kometonja
15:27 22.08.2017.

wice vi takisti ste poznati po poštenju i inteligenciji. U tih par slova koje si natipkao vidi se da si nepismena mazga a zarađivao bi kao doktor.. Dolazi kraj vašem reketarenju- od strane Ubera ili nečeg drugog. Prvo ste plakali radi Cammea, sad Ubera. Neka.

WI
wice
14:53 22.08.2017.

Još jedan vozać ubera. Znam jer ga viđam svakog dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije