Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljepšanje

Proljeće se napokon vratilo, za vikend temperature i do 20 stupnjeva

sunce
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
09.04.2015.
u 09:21

Proljepšanje vremena nastavit će se i za vikend kada će prevladavati sunčano, na Jadranu i vedro

Nakon vjetrovitog početka tjedna, vremenska situacija se danas u većini zemlje normalizirala. Na Jadranu i u unutrašnjosti će tako prevladavati pretežno ili djelomice sunčano, javlja DHMZ.

Oblačnije u Gorskom kotaru i Lici gdje može pasti i malo kiše, osobito u prvom dijelu dana. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena, u Dalmaciji i jaka bura, poslijepodne prema otvorenom moru umjeren do jak sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 11 i 16, na Jadranu od 15 do 19 °C.

Proljepšanje vremena nastavit će se i za vikend kada će prevladavati sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti će još u četvrtak biti promjenljive naoblake, a u nedjelju je ponegdje moguće i malo kiše. Vjetar većinom slab. Bit će razmjerno toplo, s najvišom dnevnom temperaturom zraka u porastu, od 15 do 20 °C.

>> Snježno nevrijeme s jakim vjetrom iznenadilo izletnike u Desiniću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije