Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brazil

Proglasili novorođenče mrtvim, a ono u mrtvačnici počelo plakati!

beba
Arhivska fotografija
03.08.2011.
u 19:10

Policija je navela da je djevojčica proglašena mrtvom nekoliko minuta nakon rođenja nakon čega je prebačena u pogrebnu službu zbog priprema za pokop gdje je počela plakati.

Tjedan dana nakon što je jedan Južnoafrikanac "oživio" u mrtvačnici 21 sat nakon "smrti", sličan slučaj dogodio se u i Brazilu kada je tek rođena djevojčica proglašena mrtvom, a potom u mrtvačnici – počela plakati!

Brazilska policija priopćila je da je tek rođena djevojčica koju su liječnici proglasili mrtvom i poslali je u pogrebnu službu počela plakati na stolu za obradu pokojnika, prenose strani mediji. U priopćenju se navodi da je 14-godišnja majka rodila djevojčicu u sedmom mjesecu trudnoće u bolnici Santa Casa de Misericordia u gradu Araxu.

Policija je navela da je djevojčica proglašena mrtvom nekoliko minuta nakon rođenja nakon čega je prebačena u pogrebnu službu zbog priprema za pokop gdje je počela plakati. Odmah su je vratili u bolnicu i smjestili na odjel intenzivne njege. Bolnica je potvrdila cijeli događaj, no identitet djevojčice i majke nisu otkrili.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:49 03.08.2011.

Lijecnici su u zadnje vrijeme postali dileri droga ( i kemikalija koje sa LIJEKOM veze nemaju)za farmaceutske kompanije. To je sve sto znaju.

OR
orisis
06:52 04.08.2011.

14-godišnja majka rodila djevojčicu u sedmom mjesecu trudnoće....

MA
marinkomarinko
09:17 04.08.2011.

pitaj boga koliko su žive djece tako ubili - kreteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije