Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glupi i lažljivci
Povratak na članak

Profesorica slučajno poslala djeci što zapravo misli o njima

Da nisu previše pametni, da su lažljivci, netaktični, velika djeca, asocijalni i bolesni jedna je profesorica u Izraelu slučajno poslala učenicima umjesto kolegama

Komentari 3

ĐB
đuka_begović
09:34 12.03.2013.

ista, a barem slična je situacija i u Hrvatskoj.....žalosna slika!

VL
DU
Deleted user
10:02 12.03.2013.

I u čemu je problem? U istini? Velika većina današnje djece je upravo kako su ih opisali. To je izgleda trend svugdje u svijetu, to što se danas dopušta i tolerira djeci nije normalno. No ima smisla. To će kreiratiti razmažena derišta koja ne znaju razmišljati svojom glavom. No ako im daš što žele biti će na tvojoj strani. Ukratko, kruha i igara i imaš mase kojima možeš manipulirati i upravljati. A političarima je uvijek bolje da imaju takve ljude nego one koji znaju razmišljati svojom glavom.

VL
ML
Mlad75
10:17 12.03.2013.

kod nas bi odmah suspendirali profesoricu jer je rekla istinu......eto tako dođu vremena kad se istna nesmije reči.......umjesto da se zapitaju i poprave stanje vjerojatno bi naši roditelji tražili da profesorica dobije otkaz......igleda da jedino u tome idemo u korak sa svijetom :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.